Across the Spider-Verse, δείτε το πρώτο trailer του sequel

49


Η τεράστια επιτυχία του Spider-Man: Into the Spider-Verse ήταν αναμενόμενο ότι θα οδηγήσει σε sequel και μάλιστα αυτό θα είναι χωρισμένο σε δύο μέρη, όπως αποκαλύπτει το πρώτο trailer. Ο τίτλος θα είναι Spider-Man: Across the Spider-Verse και το Part One αναμένεται στους κινηματογράφους στις 7 Οκτωβρίου 2022, ενώ το Part Two θα ακολουθήσει σε κάποια φάση μέσα στο 2023.

Από το πρώτο trailer βλέπουμε πως θα έχουμε μια άμεση συνέχεια του πρώτου μέρους, με τον Miles Morales να κάθεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και ξαφνικά ανοίγει μια πύλη για το σύμπαν της Gwen Stacy. Η Sony δεν αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο εχθρός, αλλά υπόσχεται πως θα δούμε μια νέα ομάδα από Spider-People που θα συμμαχήσουν με την Gwen Stacy προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ισχυρότερο εχθρό που έχουν δει ποτέ.

Στο αισθητικό κομμάτι περιμένουμε και πάλι να δούμε ένα εξαιρετικό animation που θα μεταπηδά από διάφορα στυλ ανάλογα με τον κόσμο στον οποίο πηγαίνει ο Spider-Man.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή