Age of Sigmar Champions, έρχεται τον Ιούλιο το πρώτο mobile game της σειράς με στοιχεία AR

20


Συνεχίζονται οι πολύ ευχάριστες ειδήσεις από την βιομηχανία των mobile games, καθώς τελευταία βλέπουμε πολύ επιτυχημένες μεταφορές “σοβαρών” παιχνιδιών σε εκδόσεις για Android και iOS, όπως για παράδειγμα τα Fortnite και PUBG, με αποτέλεσμα να αποκτά νόημα το branding ορισμένων φορητών συσκευών ως “gaming smartphones ή gaming tablets”. Αν βάλουμε στην εξίσωση και την επαυξημένη πραγματικότητα, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για μια νέα εποχή που ξημερώνει.

Η τελευταία πολύ ενδιαφέρουσα είδηση αφορά το Warhammer, ένα από τα μεγαλύτερα franchises στον χώρο του gaming. Η Games Workshop, η εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα του brand, έχει δώσει την άδεια στην PlayFusion για να ετοιμάσει το πρώτο Warhammer AR mobile game.

Το παιχνίδι ονομάζεται Warhammer: Age of Sigmar Champions και θα κυκλοφορήσει για συσκευές Android και iOS, αλλά και για Windows PC τον προσεχή Ιούλιο. Το είδος του θα είναι TCG (Trading Card Game) με φυσικές και ψηφιακές κάρτες και η δημιουργός θα ενσωματώσει πολλά στοιχεία επαυξημένης πραγματικότητας με την βοήθεια της δικής της τεχνολογίας που ονομάζεται Enhanced Reality Engine.

Οι gamers θα μπορούν να συλλέγουν χιλιάδες φυσικές κάρτες, τις οποίες θα “κοιτάζουν” με τη βοήθεια της κάμερας για να ξεκλειδώνουν διαφορετικές λειτουργίες μέσα στο παιχνίδι.

Αν σας κίνησε το ενδιαφέρον, μπορείτε να δηλώσετε το email σας στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για ό,τι νεότερο.



Πηγή