Alan Wake 2: Ανακοινώθηκε επίσημα το sequel!

5


Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Alan Wake Remastered, η Remedy Entertainment ανακοίνωσε επίσημα το Alan Wake 2 στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2021 παρουσιάζοντας μάλιστα και ένα πρώτο cinematic trailer.

Για την ώρα δεν έχουμε κάποια εικόνα σχετικά με την υπόθεση, ούτε για το gameplay, οπότε θα μείνουμε στην υπόσχεση της Remedy πως θα ξεφύγουμε από τον action-adventure χαρακτήρα του πρώτου μέρους για να ζήσουμε μια πιο ατμοσφαιρική (και τρομακτική) εμπειρία επιβίωσης. Στο trailer βλέπουμε ένα κολάζ από γνώριμες τοποθεσίες, αλλά και νέες περιοχές, καθώς και τον πρωταγωνιστή Ilkka Villi στον ρόλο του Alan Wake σε μια σαφέστατα πιο σκοτεινή εκδοχή.

Το Alan Wake 2 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2023 σε Windows PC, PS5 και Xbox Series X/S, επομένως, έχουμε ακόμα αρκετό καιρό μπροστά μας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή