Alien: Αποκαλύψεις για την υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς

24


Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 14 μήνες από τότε που το δίκτυο FX είχε ανακοινώσει την δημιουργία τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στην τριλογία Alien, αλλά μέχρι πρότινος δεν είχαμε κάτι νεότερο για την πορεία της. Αυτό άλλαξε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα με σχετική δήλωση του προέδρου John Landgraf στην ιστοσελίδα The Hollywood Reporter.

Ο κ. Landgraf σημείωσε πως η σειρά Alien θα είναι prequel των ταινιών, άρα δεν θα έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο ο χαρακτήρας της Sigourney Weaver (Ellen Ripley). Επικεφαλής του project τέθηκε ο Noah Hawley, ο οποίος ετοιμάζει και την 5η σεζόν του Fargo, και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά από αυτά του Fargo. Δεδομένου ότι το τελευταίο είναι προγραμματισμένο να γυριστεί φέτος το χειμώνα, η σειρά Alien δεν υπάρχει περίπτωση να είναι έτοιμη πριν το το 2023.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση, η ιστορία θα στηθεί στην Γη περίπου στο έτος 2090, επομένως, ίσως να υπάρχει κάποια παράλληλη σχέση με την ταινία Prometheus του 2012. Το τελευταίο κυκλοφόρησε ως prequel του original Alien με τα γεγονότα να ξεκινούν το 2089 όταν οι πρωταγωνιστές Elizabeth Shaw και Charlie Holloway ανακαλύπτουν έναν αστρικό χάρτη στη Σκωτία από έναν αρχαίο πολιτισμό. Πάντως, ο Landgraf επιμένει πως δεν θα επιστρέψει κανένας γνωστός ήρωας από τις ταινίες Alien στη σειρά, εκτός από τα…Alien.

[via]



Πηγή