Backbone One – PlayStation Edition, διαθέσιμο το controller και για συσκευές Android

12


Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από το λανσάρισμα του Backbone One controller για τα iPhone και τώρα παίρνουν σειρά οι συσκευές Android, με την εταιρεία να ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία έχοντας τις ευλογίες της Sony.

Το Backbone One – PlayStation Edition είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το DualSense και το Nintendo Switch (ειδικά στις θέσεις των joysticks), περιλαμβάνει ξεχωριστά κουμπιά για πρόσβαση στα μενού και τη λήψη screenshots, και τροφοδοτείται από τη μπαταρία του smartphone. Διαθέτει, όμως, και υποδοχή USB passthrough για να κρατάς συνδεμένο το smartphone με τον φορτιστή, καθώς και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά.

Χάριν στο Backbone One – PlayStation Edition μπορείς να παίζεις όλα τα native παιχνίδια Android και iOS, αλλά και αυτά των PS4 και PS5 μέσω της εφαρμογής Remote Play της Sony. Επίσης, η εφαρμογή Backbone συγκεντρώνει οτιδήποτε αφορά το mobile gaming σε ένα μέρος και προσφέρει ορισμένα εξτραδάκια, όπως 1 μήνα δωρεάν Google Play Pass ή 1 μήνα δωρεάν στο Apple Arcade, καθώς και 3 μήνες συνδρομή στο Discord Nitro.

Η τιμή του Backbone One – PlayStation Edition για συσκευές Android ορίστηκε στα $99.99 (όσο και για τα iPhone δηλαδή).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή