Black Friday: Κάναμε ένα γύρο στην αγορά και βρήκαμε 10 πράγματα που αξίζει να αγοράσεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

20


H Black Friday είναι εδώ. Πράγμα που σημαίνει ότι χιλιάδες προϊόντα θα βγουν (κάποια έχουν βγει ήδη) σε προσφορά και επίσης χιλιάδες καταναλωτές θα αδράξουν την ευκαιρία για να αγοράσουν σε καλύτερη τιμή τα προϊόντα που εδώ και καιρό έχουν βάλει στο μάτι.

Το κακό με την Black Friday πάντως είναι ότι οι προσφορές, συνήθως, είναι όντως τόσο καλές και τόσες πολλές που στο τέλος… χάνεσαι και δεν ξέρεις τι να πρωτο-αγοράσεις. Καταρχάς αξιολογείς τις ανάγκες σου, τι χρειάζεσαι περισσότερο και κατά δεύτερον αξιολογείς τις προσφορές. Ποια προσφορά αξίζει περισσότερο.

Στο iefimerida ρίξαμε μια γρήγορη ματιά σε όλες τις προφορές που κυκλοφορούν λόγω Black Friday -με έμφαση στα προϊόντα τεχνολογίας και τις οικιακές συσκευές- και βρήκαμε αυτά που αξίζει να τους ρίξετε μια δεύτερη ματιά.

Huawei P30 Pro και Huawei P30 LITE

Σε αυτή την Black Friday, αν αναζητάτε να αλλάξετε smartphone, η επιλογή είναι μία: Huawei. H Huawei συμμετέχει στην Black Friday βγάζοντας σε προσφορά τα διάσημα κινητά της με τις άπιαστες κάμερες και τα υπόλοιπα εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Εμείς επιλέγουμε τη βραβευμένη συσκευή P30 Pro (128 GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης και 6GB μνήμης RAM αντίστοιχα) με την τετραπλή κάμερα Leica των 40 ΜΡ, με τον ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 980 και λογισμικό Android 9, το οποίο -δικαίως- κέρδισε το βραβείο του καλύτερου smartphone 2019-2010 «EISA Best Smartphone 2019-2020».

Εξαιρετικό (γενικά και για την Black Friday ειδικά) και το P30 LITE 128G, με τον κομψό, λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό και την εμπρόσθια κάμερα 24MP που επιτρέπει την λήψη 3D selfies και την οπίσθια κάμερα που αποτυπώνει τις πιο ευκρινείς φωτογραφίες που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Τα προϊόντα της Huawei και φέτος πρωταγωνιστούν στην Black Friday, με ένα «ειδικό μενού» προσφορών, μέσα από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της.

  • Ηλεκτρικές Συσκευές

Πληντήριο BOSCH WDU28560

To συγκεκριμένο, μεγάλο πλυντήριο και στεγνωτήριο, ιδιαίτερα πρακτικό, με πλήθος προγραμμάτων, βγαίνει σε προσφορά, λόγω Black Friday από 999 ευρώ, ε 799 με το όφελος να φθάνει τα 200 ευρώ, στα Media Markt.

Πλυντήριο Bosch

Ψυγείο Morris MORRIS T 71292 CAP

Ενας κλασικός ψυγειοκαταψύκτης που λόγω Black Friday βγαίνει σε προσφορά 160 ευρώ λιγότερα. Μορείτε να το βρείτε από 499, 339 ευρώ, επίσης στα στα Media Markt.

Ψυγείο Morris

AEG Set HK624000XB μαζί με BES 230010 M

Μια κουζίνα με την υπογραφή της AEG με κεραμικές εστίες που μάλλον η Black Friday την κάνει κάτι παραπάνω από ελκυστική. Από 788 θα πωληθεί 479 ευρώ με το όφελος να ανέρχεται σε 309 ευρώ, στα στα Media Markt.

Koυζίνα Aeg.

LG, Smart LED Super Ultra HD HDR (LG 55SM8200PLA

Εντοπίσαμε στα Public μια 55άρα LG, Smart LED Super Ultra HD HDR (LG 55SM8200PLA). Ντιζαϊνάτη, με εκπληκτική τεχνολογία εικόνας και ήχου, ζωηρά χρώματα, Smart TV τεχνολογία, ενσωματωμένο HDR10 Pro και Dolby Vision δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Με την LG, Smart LED Super Ultra HD HDR LG 55SM8200PLA θα μπεις στο Ιντερνετ, θα χρησιμοποιήσεις εφαρμογές τις LG και πολλά άλλα.

Η έκπτωση στο πλαίσιο της Black Friday φθάνει το 57% με την τηλεόραση να καταλήγει να κοστίζει 800 ευρώ έναντι 1.399 ευρώ που είναι η αρχική της. Το κέρδος ανέρχεται δηλαδή στα 598 ευρώ.

LG Tv

SAMSUNG Galaxy Tab S3

Με οθόνη 9.7 ιντσών το SAMSUNG Galaxy Tab S3 μπορείς να απολαύσεις το μοναδικό στυλ ενός Smartphone σε συνδυασμό με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα κορυφαίο Tablet. Με εκπληκτική οθόνη για να βλέπεις ταινίες να σερφάρεις αλλά και για gaming με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή να θέτει νέα νέα standard απόδοσης στο είδος του. Το επόμενο χαρακτηριστικό που εντυπωσιάζει στο SAMSUNG Galaxy Tab S3 είναι το νέο, επανασχεδιασμένο, S Pen, το οποίο δίνει από την πρώτη στιγμή την αίσθηση ότι γράφεις κανονικότατα στην οθόνη. Στα καταστήματα Γερμανός το βρήκαμε από 619 ευρώ, 469 ευρώ λόγω Black Friday.

Tablet Samsung

Huawei WATCH GT 2018

Φυσικά δεν μιλάμε για ένα συμβατικό ρολόι. Αν και εμφανισιακά θυμίζει τα κλασικά σε όλους μας ρολόγια, ουσιαστικά πρόκειται για προσωπικό βοηθό στον καρπό μας. Ο λόγος για το Huawei WATCH GT 2018.

Επίσης σε προσφορά βγαίνουν τα wearables της Huawei, τα Band 3 Pro, Band 4, Band A2.

Mi Electric Scooter Pro Black

Τα Electric Scooter μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας τους τελευταίους μήνες και για πολλούς έχουν γίνει το αγαπημένο τους μέσο μετακίνησης. Αν ψάχνετε να πάρετε το δικό σας Scooter η Black Friday είναι η ευκαιρία που ψάχνετε.

Η Intersport έχει ηλεκτρικό Scooter από την Xiaomi, με καινοτόμο μηχανισμό αναδίπλωσης χάρη στον οποίο διπλώνει εύκολα σε 3 μόλις δευτερόλεπτα, για να το τοποθετήστε στο αυτοκίνητό σας και να το πάρετε μαζί σας. Διαθέτει σύστημα ABS στον μπροστινό τροχό, ενώ ο πίσω τροχός χρησιμοποιεί δισκόφρενο που επιτυγχάνει αποτελεσματική και ταχεία πέδηση. Προσφέρει αυτονομία 45 χιλιομέτρων, χάρη στη ενσωματωμένη μπαταρία του 12,8Ah / 37V, ενώ παίρνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 300Watt, φτάνοντας ταχύτητες 25-30 χιλιομέτρων σε ευθεία. Ελέω Black Friday στα Intersports θα το βρείτε 444 ευρώ, από 598 δηλαδή με έκπτωση 26% και θα κερδίσετε 154,9 ευρώ.

  • Σκούπα ρομπότ

iRobot Roomba e5 Ρομποτική Σκούπα

Η ρομποτική σκούπα Roomba e5 εξασφαλίζει άνετο καθάρισμα! Συνδέεται στο ίντερνετ, καθαρίζει χαλιά και πατώματα και καθαρίζει κάθε γωνιά του σπιτιού! Στον Κωτσόβολο θα την βρείτε από 549 ευρώ 369 ευρώ, θα επωφελειθείτε δηλαδή 180 ευρώ.

Σκούπα Ρομπότ Roomba





Πηγή