Black Friday 2020: μήπως ήρθε η ώρα για νέο smartphone; | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

3


Η BlackFridayεπιστρέφει για 5η χρονιά στην Ελλάδα. Με τη βοήθεια του Public, μάλιστα, αναμένεται να είναι διαφορετικό απ’ ό,τι στο παρελθόν – και συγκεκριμένα online!

Τι να αγοράσω στο BlackFriday 2020;

Το πρώτο lockdown μας έδειξε ότι η επικοινωνία και η ψυχαγωγία είναι απαραίτητα, όσο παραμένουμε σπίτι. Καθώς όμως τόσο εμείς όσο και οι υπόλοιποι στο σπίτι παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας σειρές ή εργαζόμαστε ταυτόχρονα, το smartphone αποτελεί συχνά τη μόνη εναλλακτική! Με αυτό μπορούμε να παρακολουθήσουμε video στο YouTube, να επικοινωνούμε μέσω των social media, ακόμη και να το αξιοποιήσουμε ως εργαλείο δουλειάς. Καθώς αυτή η ανάγκη επανέρχεται στο προσκήνιο, το Black Friday online έρχεται φέτος από το Public στην κατάλληλη στιγμή!

Tο Public μας επιτρέπει και φέτος να αποκτήσουμε χιλιάδες τεχνολογικά προϊόντα, σε απίστευτα χαμηλές τιμές και με απόλυτη αξιοπιστία.

Φέτος μάλιστα δεν χρειάζεται να περιμένουμε ως τις 27 Νοεμβρίου, καθώς στο Public οι προσφορές ξεκίνησαν ήδη. Όλα αυτά online, μάλιστα, και με ασφάλεια. Από τον καναπέ του σπιτιού μας, με ένα απλό κλικ, μπορούμε να επιλέξουμε το smartphone που χρειαζόμαστε σε ελκυστική τιμή και να το παραλάβουμε στην πόρτα μας. Αυτό κι αν είναι άνεση! Αντί να τρέχεις εσύ να βρεις το προϊόν που θέλεις, τρέχει αυτό σε εσένα!

Ο απόλυτος οδηγός για αγορά smartphone

Το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: με ποια κριτήρια θα επιλέξουμε νέο smartphone; Παρακάτω ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά, για να κάνουμε την πιο σωστή επιλογή:

Οθόνη

Τα περισσότερα smartphones που διατίθενται πλέον στην αγορά, διαθέτουν οθόνες μεγαλύτερες των 6 ιντσών. Σε συνδυασμό με μια οθόνη OLED, η εμπειρία προβολής βίντεο και φωτογραφιών αναβαθμίζεται αισθητά.

Επεξεργαστής

Οι περισσότερες συσκευές smartphone καλούνται να «τρέχουν» εφαρμογές Social Media, παιχνίδια αλλά και εργαλεία. Ένας 6πύρηνος ή 8πύρηνος επεξεργαστής είναι απαραίτητος για να αντέξει η συσκευή αποτελεσματικά το βάρος της χρήσης όλων αυτών των υπηρεσιών.

Χωρητικότητα συσκευής

Όσοι είμαστε λάτρεις των φωτογραφιών ή των εφαρμογών, πρέπει να δώσουμε βάση στη μνήμη της συσκευής. Καθώς μάλιστα με τα χρόνια η ανάλυση των φωτογραφιών και βίντεο έχει βελτιωθεί και ο όγκος που καταλαμβάνουν έχει αυξηθεί, η χωρητικότητα πλέον παίζει σημαντικό ρόλο. Χωρητικότητα άνω των 128GB διαθέτουν πολλά smartphones πλέον, οπότε μπορούμε να στοχεύσουμε σε αυτά.

Κάμερα

Για ορισμένους η κάμερα του κινητού αποτελεί βασική προϋπόθεση, ενώ για άλλους απλώς ένα επιπλέον χαρακτηριστικό. Αν ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία, υπάρχουν πολλές κατάλληλες συσκευές, με εξαιρετική ανάλυση, δυνατότητες αλλά και εξαιρετικό ζουμ, ώστε να αποθανατίσουμε και την πιο μικρή λεπτομέρεια! Ανάλυση 4Κ υποστηρίζεται φυσικά και στα βίντεο.

Συνδεσιμότητα

Αν θέλουμε γρήγορο ίντερνετ όταν βρισκόμαστε έξω, τότε μπορούμε να στραφούμε σε μια συσκευή που θα υποστηρίζει το 5G, που έχει ήδη κάνει την εμφάνιση στο εξωτερικό και αναμένεται σύντομα και στην Ελλάδα. Έτσι κι αλλιώς «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Μπαταρία

Η διάρκεια μπαταρίας έχει σημασία, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα έντονης χρήσης, χωρίς άγχος. Ας μη ξεχνάμε ότι πλέον πολλές συσκευές διαθέτουν τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης: 30 λεπτά αρκούν για να φορτίσουν ικανοποιητικά το smartphone, για να συνεχίσουμε τη μέρα μας.

Επιλογές και από το marketplace

Με αυτά κατά νου, φέτος τη Black Friday αναζητούμε το smartphone που μας ταιριάζει στο Public.gr. Παράλληλα, μπορούμε να βρούμε και προσφορές σε άλλες συσκευές που θα βελτιώσουν τη ζωή μας στο σπίτι ή εκτός, όπως laptop, τηλεοράσεις, αφυγραντήρες, ψυγεία, πλυντήρια, παιχνίδια και κλιματιστικά!

Το μεγαλύτερο ελληνικό marketplace μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε αγορές online στις καλύτερες τιμές, είτε απευθείας από το Public ή μέσω των 2.000 συνεργαζόμενων καταστημάτων του, πάντα με την εγγύηση Public. Η ομάδα του θα φροντίσει για την έγκαιρη παραλαβή τους, τηρώντας τους υγειονομικούς κανονισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούμε να μείνουμε ενημερωμένοι μέσα από το newsletter του Public.





Πηγή