BlackBerry Passport, δείχνει γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για επαγγελματίες

59
BlackBerry Passport, δείχνει γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για επαγγελματίες

To BlackBerry Passport είναι εδώ και λίγο καιρό διαθέσιμο και έχει καταφέρει να τα πάει περισσότερο καλά απ ότι περίμενε η εταιρεία, με τις πωλήσεις. Η BlackBerry κυκλοφόρησε ένα νέο video στο οποίο δείχνει γιατί το BlackBerry Passport έχει την καλύτερη οθόνη για επαγγελματίες.

Με σλόγκαν «Work Wide», 4.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×1440 pixels μπαίνει δίπλα στο iPhone και δείχνει γιατί είναι καλύτερο.

Με την παράξενη τετράγωνη οθόνη του το BlackBerry Passport δείχνει ότι είναι καλύτερο για επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν για παράδειγμα να δουν μια διαδρομής τον χάρτη χωρίς να χρειάζονται να μετακινούν την οθόνη δεξιά κι αριστερά.

Η BlackBerry έχει δείξει εξ αρχής ότι με τη νέα καμπάνια της θέλει να προσελκύσει τους επαγγελματίες κάθε είδους και συνεχίζει σε κάθε promo video να απευθύνεται σε αυτούς.

Ένα πολύ θετικό είναι το BBM που σου επιτρέπει ενώ έχει στείλει ένα μήνυμα να μπορείς να το ανακαλέσεις και να μη το δει ο παραλήπτης ή να καθορίσεις τη διάρκεια που θες να έχουν τα μηνύματα που ανταλλάσσεις με κάποιον και στη συνέχεια να σβηστεί αυτό που έχεις στείλει.

Δείτε την καμπάνια:

 

Πηγή