Captain America και Black Panther θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε νέο AAA game της Marvel

13


Από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις νέων video games κατά την διάρκεια της εκδήλωσης D23 της Disney ήταν και το νέο project που ετοιμάζει η Amy Hennig (Legacy of Kain, Uncharted) για λογαριασμό της Marvel σε συνεργασία με την Skydance New Media.

Πρόκειται για ένα ανώνυμο προς το παρόν game με πρωταγωνιστές τους Captain America και Black Panther στημένο στην εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για το οποίο έχουμε και το πρώτο teaser trailer. Οι δύο δημοφιλείς ήρωες της Marvel θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να υπονομεύσουν τις προσπάθειες της Hydra στο Παρίσι και τη Wakanda, με τον Steve Rogers να είναι στο επίκεντρο ως Captain America και τον Azzuri the Wise (ο παππούς του T’Challa) με την μάσκα του Black Panther. Θα δούμε στο πλάι τους και τους Gabriel Jones (μέλος της ομάδας Howling Commandos) και Nanali (επικεφαλής του δικτύου νεαρών κατασκόπων της Wakanda).

Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που μοιράστηκαν στην D23, αλλά έδωσαν την υπόσχεση πως πρόκειται για ένα AAA game που θα ανοίξει νέους δρόμους για το σύμπαν του MCU. Προφανώς δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε χρονοδιάγραμμα για το λανσάρισμα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή