Collector’s Edition, νέες λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο remake [Video]

11


Η ανακοίνωση του Resident Evil 2 Remake έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από το κοινό της E3 2018 τον περασμένο μήνα. Τώρα, η Capcom επιστρέφει με περισσότερες πληροφορίες για την Collector’s Edition και τονίζει ότι αποτελεί πλήρες remake του original παιχνιδιού και όχι απλά μια remastered έκδοση.

Στο Resident Evil 2: Collector’s Edition θα δούμε ένα ριζικά επανασχεδιασμένο αστυνομικό τμήμα της Raccoon City και τους πρωταγωνιστές Leon και Claire σε πιο νεαρή ηλικία και με νέο σετ ρουχισμού, τα οποία σχεδιάστηκαν με την τεχνική της φωτογραμμετρίας για να φαίνονται ακόμα πιο φυσικά μέσα στο παιχνίδι. Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα υπάρχει μια διάχυτη αίσθηση υγρασίας και φόβου για το σκοτάδι.

Η έκδοση Resident Evil 2: Collector’s Edition θα κυκλοφορήσει σε τιμή $199.99 και θα περιλαμβάνει το παιχνίδι σε ιδιαίτερα πολυτελή συσκευασία, πακέτο DLCs, ένα βιβλίο 32 σελίδων του Ben Berolucci με φωτογραφίες και αρχεία που περιγράφουν την τραγωδία που χτύπησε τη Raccoon City, αλλά και εκπτωτικό κουπόνι για το μουσικό album με 25 κομμάτια.

Το Resident Evil 2 Remake θα κυκλοφορήσει για το PS4 στις 25 Ιανουαρίου και αργότερα για Windows PC και Xbox One.



Πηγή