COSMOTE Asset Tracker: Έλεγχος των εταιρικών περιουσιακών σας στοιχείων μέσω εφαρμογής –Απομακρυσμένα και σε πραγματικό χρόνο | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

7


Θέλετε να διατηρείτε τον έλεγχο της επιχείρησής σας από οπουδήποτε. Ακόμη και να διαχειρίζεστε τον επαγγελματικό εξοπλισμό σας από μακριά, 24 ώρες την ημέρα – 7 ημέρες την εβδομάδα. Την δυνατότητα αυτή σας δίνει πλέον η COSMOTE με την υπηρεσία Asset Tracker.

Διαθέτετε μηχανήματα, γεννήτριες, εμπορευματοκιβώτια, trailers ή γερανούς; Ή μήπως εξαρτάται η επιχείρησή σας από την χρήση θερμοκηπίων ή αποθηκευτικών χώρων στις οποίες η θερμοκρασία και οποιαδήποτε αλλαγή της παίζει πολύ σημαντικό ρόλο;

Σε όλα αυτά, αλλά και πολλά άλλα έρχεται να δώσει λύση η νέα υπηρεσία COSMOTE Asset Tracker, σε συνεργασία με τον διεθνή πάροχο Fleet Complete που ειδικεύεται σε υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικών assets. Με την υπηρεσία αυτή και μέσω του Internet of Things (IoT), δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν απομακρυσμένα τον εξοπλισμό τους.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να παρακολουθούν απομακρυσμένα περιουσιακά στοιχεία υψηλής αξίας, όπως μηχανήματα, γεννήτριες, εμπορευματοκιβώτια, trailers, γερανούς ή άλλο εξοπλισμό, αλλά και να ενημερώνονται για τις περιβαλλοντικές συνθήκες θερμοκηπίων ή αποθηκευτικών χώρων, μέσω Internet.

GPS σε τρέιλερ
Μέσω συσκευής GPS μπορείτε να παρακολουθήσετε πού βρίσκονται τα εταιρικά περιουσιακά σας στοιχεία

Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθείτε την ακριβή θέση των μηχανημάτων σας. Επίσης, ενημερώνεστε για τη θερμοκρασία, την υγρασία, τη βαρομετρική πίεση και την έκθεση στο ηλιακό φως, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να προστατεύσετε και να διαφυλάξετε την παραγωγή σας. Αλλά και να προστατεύετε αποτελεσματικότερα τα assets της επιχείρησής σας από τυχόν φθορές ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

gps σε κατασκευή συγκροτήματος κατοικιών
Μπορείτε παράλληλα να ελέγξετε τις περιβαλλοντικές συνθήκες

Πώς γίνεται

Για την λειτουργία της υπηρεσίας απαιτείται η τοποθέτηση συσκευών GPS με ενσωματωμένους αισθητήρες. Οι συσκευές αυτές είναι μικρές σε μέγεθος και έχουν εύκολη εγκατάσταση, ενώ η διαχείριση των εταιρικών περιουσιακών στοιχείων γίνεται απομακρυσμένα, μέσω εφαρμογής που μπορείτε να κατεβάσετε σε φορητές συσκευές (smartphone ή tablet) ή ειδικού portal για υπολογιστές.

Με την υπηρεσία αυτή, έχετε ακόμη την δυνατότητα να παρακολουθήσετε πού βρίσκονται τα containers της εταιρείας σας
Με την υπηρεσία αυτή, έχετε ακόμη την δυνατότητα να παρακολουθήσετε πού βρίσκονται τα containers της εταιρείας σας

Παράλληλα, ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα της υπηρεσίας αυτής είναι πως χάρη στο καινοτόμο δίκτυο COSMOTE NB-IoT, έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, δίνοντας έτσι μεγάλη αυτονομία μπαταρίας στους αισθητήρες (τουλάχιστον δύο έτη ζωής, χωρίς φόρτιση). Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να μειώσετε τα λειτουργικά σας κόστη και παράλληλα να περιορίσετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα, συμβάλλοντας με την σειρά σας στην προστασία του περιβάλλοντος. Μια οικονομική υπηρεσία για την προστασία των assets της επιχείρησής σας, η υπηρεσία COSMOTE Asset Tracker διατίθεται με €11,78/μήνα* με 24μηνη δέσμευση. Στο πακέτο περιλαμβάνονται ο σχετικός εξοπλισμός, η συνδεσιμότητα στο δίκτυο COSMOTE NB-IoT, καθώς και η απαιτούμενη κατανάλωση data για τη χρήση της υπηρεσίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία, εδώ.

*Περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Δεν επιβαρύνεται με Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας.





Πηγή