COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – Certification Program: Δωρεάν εκπαίδευση για ψηφιακή πρόοδο των επιχειρήσεων

11


Σε ένα παγκόσμιο
περιβάλλον που οι εξελίξεις διαρκώς
«τρέχουν», πόσο ευέλικτες και ανταγωνιστικές
μπορούν να είναι οι μικρομεσαίες
επιχειρήσεις
;
Ποια γίνονται τα ισχυρά ατού τους σε
αυτόν τον αγώνα και πόσο γρήγορα γίνονται
εμφανή τα αποτελέσματα;

Το δωρεάν εκπαιδευτικό
πρόγραμμα COSMOTE
GROW YOUR BUSINESS – Certification Program
απαντά
με τον πιο επιδραστικό τρόπο στις
προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέος εκπαιδευτικός κύκλος σπουδών – Νέες προοπτικές για όλους

Το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψηφιακών δεξιοτήτων για επιχειρήσεις COSMOTE GROW YOUR BUSINESS - Certification Program, που απαντά στην ανάγκη της αγοράς για εξωστρέφεια και μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα, ξεκινά με νέο κύκλο μαθημάτων. Για δεύτερη συνεχή χρονιά ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι και ΜμΕ έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν ψηφιακά εργαλεία, υπηρεσίες και εφαρμογές βιώσιμων πρακτικών. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο πρώτος κύκλος γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς τον παρακολούθησαν πάνω από 1.500 επαγγελματίες από διάφορους κλάδους σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά δόθηκαν πάνω από 8.000 βεβαιώσεις παρακολούθησης επιμέρους μαθημάτων με τη σφραγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και 400 πιστοποιητικά κατάρτισης για όσους ολοκλήρωσαν επιτυχώς όλα τα μαθήματα. Ο νέος κύκλος του προγράμματος έρχεται ανανεωμένος, με νέα μαθήματα και νέα δομή, αποτελούμενος από 10 θεματικές ενότητες, συνολικά 109 διδακτικές ώρες και ένα team έγκριτων καθηγητών πανεπιστημίου που εστιάζει στις ακόλουθες θεματικές: Digital Skills, Ανάπτυξη eCommerce Plan, Logistics, Pricing & ERP, Σχεδιασμός Digital Marketing Plan, Usability & Content Marketing, Search Engines, Social Media, Email Marketing & CRM, Analytics, IoT & ΑΙ, ενώ φέτος για πρώτη φορά προστέθηκε και νέα ενότητα για τη σημασία των κριτηρίων ESG στην αξιολόγηση των επιδόσεων μιας επιχείρησης.

Ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing, CRM & ChanneL Management Ομίλου ΟΤΕ, κ. Θάνος Φαλάγγας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η μεγάλη συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – Certification Program επιβεβαίωσε την ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να αποκτήσουν εξειδίκευση στις ψηφιακές δεξιότητες. Παραμένοντας σταθερά στο πλευρό τους, επανερχόμαστε με νέο κύκλο μαθημάτων, στοχεύοντας στην ανάπτυξη και ψηφιακή κατάρτιση ακόμη περισσότερων επαγγελματιών της χώρας μας, και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Από το 2017 έως και σήμερα, μέσα από την πρωτοβουλία GROW YOUR BUSINESS, έχουμε βοηθήσει χιλιάδες επιχειρήσεις να μεταβούν στη νέα ψηφιακή εποχή και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις μιας «πράσινης», βιώσιμης ανάπτυξης. Και συνεχίζουμε. Γιατί στην COSMOTE, πιστεύουμε σε έναν καλύτερο κόσμο με τη δύναμη της τεχνολογίας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο πρώτος κύκλος του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – Certification Program στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι οι συμμετέχοντες του προγράμματος, μέσα από τις 100 ώρες που παρακολούθησαν έμαθαν πρακτικά εργαλεία τα οποία τους βοηθούν στην επόμενη ημέρα της επιχείρησης τους. Ως  Εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε την εξαιρετική συνεργασία με την COSMOTE», υπογραμμίζει σχετικά ο καθηγητής του ΟΠΑ και Διευθυντής Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν, ELTRUN, κ. Γιάννης Μούρτος.

Τα μαθήματα διεξάγονται αποκλειστικά online. Η πρώτη ενότητα του προγράμματος ξεκινά στις 16 Οκτωβρίου, ενώ τα μαθήματα αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Απρίλιο του 2024 με την τελευταία θεματική ενότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τώρα την εγγραφή τους εδώ, καθώς και να μάθουν περισσότερα για τα μαθήματα του Προγράμματος εδώ.

COSMOTE GROW YOUR BUSINESS: Η πρωτοβουλία που έκανε τη διαφορά

Η COSMOTE στέκεται δίπλα στην κοινωνία και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σχεδιάζοντας tailor – made προϊόντα, λύσεις και δράσεις, που θα τις βοηθήσουν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να αναπτυχθούν. Η αειφορία και η βιωσιμότητα αποτελούν προτεραιότητες, ενώ η συμπερίληψη και οι ίσες ευκαιρίες έρχονται πάντα σε πρώτο πλάνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις δράσεις ψηφιακής συμπερίληψης που υλοποιεί εντάσσεται και το πρόγραμμα COSMOTE GROW YOUR BUSINESS μέσω του οποίου δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες έχουν εκπαιδευτεί, καλλιεργώντας καινούργιες δεξιότητες στη χρήση ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογιών.

Η πρωτοβουλία COSMOTE GROW YOUR BUSINESS ξεκίνησε το 2017, προσελκύοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων συμμετεχόντων. Η πρώτη φάση που διήρκεσε ως το 2018 (#GrowYourBusinessDigitalTraining) παρείχε δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια από έμπειρους ομιλητές διαθέσιμα σε όλες τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η δεύτερη φάση ήρθε τα έτη 2019 και 2020 (#GrowYourBusinessMeettheExperts) με δωρεάν ολοήμερα workshops για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προκειμένου να μπορέσουν να συναντηθούν με ειδικούς από διαφορετικούς κλάδους και να αντλήσουν έμπνευση και νέες ιδέες για τα επόμενα επιχειρηματικά τους βήματα. Μέχρι το 2020 πραγματοποιήθηκαν δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σε 19 ελληνικές πόλεις. Κατά την τρίτη φάση τα έτη 2021-2022 (#GrowYourBusiness – TheDigitalSessions) η συμμετοχή έγινε ψηφιακή. Τα πέντε Digital Sessions συνοδεύονταν από Live Q&A Session όπου οι συμμετέχοντες μπορούσαν να απευθυνθούν σε ειδικούς στους παραπάνω τομείς, ώστε να λύσουν τις απορίες τους και να ακούσουν πρακτικές ιδέες και συμβουλές. Μέχρι το 2022, πάνω από 75.000 επιχειρήσεις και εργαζόμενοι είχαν ήδη ωφεληθεί, αναπτύσσοντας καινούριες δεξιότητες στη χρήση ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογιών.

Χτίζοντας
το αύριο

Στο σύγχρονο, διαρκώς
μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον,
η COSMOTE παραμένει ο κατεξοχήν εξειδικευμένος
συνεργάτης στο πλευρό των μικρομεσαίων
επιχειρήσεων, προσφέροντας εκπαίδευση,
καθοδήγηση και καινοτόμες λύσεις για
την ισότιμη συμμετοχή τους στις απαιτήσεις
της σύγχρονης ψηφιακής κοινωνίας,
συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη
βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή