Dark Descent, έναρξη προπαραγγελιών και νέο trailer

1


Οι Focus Entertainment και  Tindalos Interactive, σε συνεργασία με την 20th Century Games, συνοδεύουν την εκκίνηση των προπαραγγελιών του Aliens: Dark Descent με ένα νέο συναρπαστικό τρέιλερ. Το strategic real time squad-based tactical παιχνίδι, που διαδραματίζεται στον κόσμο του εμβληματικού Alien franchise, θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Ετοιμαστείτε για να παρακολουθήσετε το Trailer μιας πρωτότυπης ιστορίας Alien, με πολλά στοιχεία από το gameplay του.

Εξουδετερώστε την απειλή των Xenomorph και αποκαλύψτε τα μυστικά του Lethe.

Το Aliens: Dark Descent μεταφέρει τους παίκτες στην ψυχρή αγκαλιά του διαστήματος, όπου οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μια σειρά από στρατηγικές ικανότητες με σκοπό να ξετυλίξουν την ιστορία του Alien, γεμάτη δυσοίωνα μυστικά, τρομερά Xenomorphs και ολοκαίνουργιες απειλές.

Στρατολογήστε πεζοναύτες, ανεβείτε level και διοικήστε την ομάδα σας μέσω του χειρισμού του παιχνιδιού τόσο με πληκτρολόγιο και ποντίκι όσο και με χειριστήριο. Παρακολουθήστε τον τρόπο που κάθε εντολή που δίνεται την υπακούει γρήγορα ο Πεζοναύτης που είναι κατάλληλα εξοπλισμένος για την συγκεκριμένη κατάσταση, ανάλογα με τις ικανότητες και τον εξοπλισμό του. Οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους για να περιηγηθούν σε εκτεταμένα και διαδραστικά επίπεδα, με σκοπό να ολοκληρώσουν τους στόχους. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να παρακολουθείτε τα ζωτικά σημεία κάθε πεζοναύτη – γιατί ο θάνατος είναι μόνιμος για όποιον πέφτει στη μάχη.

Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν!

Προπαραγγείλτε τώρα το Aliens: Dark Descent και θα λάβετε το Lethe Recon Pack ως reward!

Το Aliens: Dark Descent θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC στις 20 Ιουνίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή