Dark Descent, δείτε το story trailer λίγο πριν την κυκλοφορία του

5


Οι Focus Entertainment και Tindalos Interactive, σε συνεργασία με την 20th Century Games, παρουσιάζουν ένα συναρπαστικό Story Trailer για το Aliens: Dark Descent. Το strategic, real-time, squad-based, tactical action παιχνίδι που διαδραματίζεται στο εμβληματικό σύμπαν του Alien θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Ανακαλύψτε την ένταση και την δράση του κινηματογραφικού campaign του παιχνιδιού με αυτό το Story Trailer.

Ετοιμαστείτε για μια τρομακτική και μοναδική ιστορία Alien

Στο Aliens: Dark Descent, οι παίκτες πραγματοποιούν μάχες σε πραγματικό χρόνο εναντίον των εμβληματικών Xenomorphs, αλλά και ολοκαίνουργιων απειλών. Χρησιμοποιώντας μια σειρά από τακτικές, στρατολογούν και διοικούν μια ομάδα Colonial Marines με έλεγχο μέσω του πληκτρολογίου και του ποντικιού καθώς και με Controller. Οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους για να περιηγηθούν σε εκτεταμένα και διαδραστικά επίπεδα, με σκοπό να ολοκληρώσουν τους στόχους. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να παρακολουθείτε τα ζωτικά σημεία κάθε πεζοναύτη – γιατί ο θάνατος είναι μόνιμος για όποιον πέφτει στη μάχη.

Αυτό το συναρπαστικό gameplay διαδραματίζεται εν μέσω συγκλονιστικών γεγονότων που αφηγούνται τα σκοτεινά μυστικά του κόσμου του Alien μέσα από μια κινηματογραφική μεταφορά.

Ο εφιάλτης ξεκινά όταν το διαστημόπλοιο Otago προσγειώνεται στον πλανήτη Lethe, αφού ένα Xenomorph δραπέτευσε και προκάλεσε την ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου Cerberus – ένα πλανητικό lockdown που εμποδίζει όλα τα σκάφη να φύγουν ή να προσγειωθούν στον πλανήτη. To πρωτότυπo campaign του Aliens: Dark Descent θα φέρει τους παίκτες αντιμέτωπους με πλάσματα Xenomorph – από Facehuggers μέχρι Praetorians, Alien Queens και πολλά άλλα – καθώς και με αποστάτες commandos και μια ολοκαίνουργια απειλή. Ένα καστ αξιομνημόνευτων χαρακτήρων θέτει σε κίνηση την πλοκή, κυρίως η Maeko Hayes, αναπληρώτρια διοικητής στο Pioneer Station της Lethe, ο Jonas Harper, λοχίας των US Colonial Marines, και η Barbara Pryce, Colony Director της Weyland-Yutani.

Προετοιμαστείτε να ανακαλύψετε την πηγή μιας παράξενης και τρομερής απειλής στο Aliens: Dark Descent στις 20 Ιουνίου, όταν το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One και PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή