Dark Descent, νέο gameplay trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

8


Η Tindalos Interactive και η Focus Entertainment, σε συνεργασία με την 20th Century Studios, ανακοινώνουν πως το Aliens: Dark Descent, το squad-based tactical action παιχνίδι, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 20 Ιουνίου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Παράλληλα με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, αποκαλύπτεται και το πρώτο gameplay video για αυτή την τρομακτική ιστορία που διαδραματίζεται στον εμβληματικό κόσμο του Alien, αναλύοντας τι πρέπει να περιμένουν οι παίκτες όταν το σκάφος τους προσγειωθεί στον πλανήτη Lethe.

Εξουδετερώστε την απειλή των Xenomorphs και αποκαλύψτε τα μυστικά του Lethe.

Το Aliens: Dark Descent μεταφέρει τους παίκτες στην ψυχρή αγκαλιά του διαστήματος, όπου θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μια σειρά από στρατηγικές ικανότητες με σκοπό να ξετυλίξουν την ιστορία του Alien, γεμάτη δυσοίωνα μυστικά, τρομερά Xenomorphs και ολοκαίνουργιες απειλές. Βυθιστείτε στην δράση και εξερευνήστε τον τρόμο και τις εκπλήξεις που υπάρχουν στο Aliens: Dark Descent, μέσα από αυτό το κινηματογραφικό, αφηγηματικό trailer.

Στρατολογήστε πεζοναύτες, ανεβείτε level και διοικήστε την ομάδα σας μέσω του χειρισμού του παιχνιδιού τόσο με πληκτρολόγιο και ποντίκι όσο και με χειριστήριο. Παρακολουθήστε τον τρόπο που – κάθε εντολή που δίνετε – την υπακούει γρήγορα ο Πεζοναύτης που είναι κατάλληλα εξοπλισμένος για την συγκεκριμένη κατάσταση, ανάλογα με τις ικανότητες και τον εξοπλισμό του. Οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους για να περιηγηθούν σε εκτεταμένα και διαδραστικά επίπεδα, με σκοπό να ολοκληρώσουν τους στόχους. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να παρακολουθείτε τα ζωτικά σημεία κάθε πεζοναύτη – γιατί ο θάνατος είναι μόνιμος για όποιον πέφτει στη μάχη.

Το Aliens: Dark Descent θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου 2023 σε PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή