Δωρεάν εφαρμογές από τη Microsoft

28
Δωρεάν εφαρμογές από τη Microsoft

Απευθύνονται σε χρήστες Windows, Mac, iPhone και Android

Η Microsoft βγάζει πολλά πουλώντας λογισμικά. Όμως δίνει και πολλά εντελώς δωρεάν.

Δείτε παρακάτω μια μικρή συλλογή από χρήσιμες και κυρίως δωρεάν εφαρμογές της Microsoft για όλων των ειδών τις συσκευές: από Windows PCs μέχρι υπολογιστές Mac, iPhones και «έξυπνές» Android συσκευές, όπως παρουσιάστηκαν σε σχετικό αφιέρωμα του Business Insider.

1. Xim

Η εφαρμογή Microsoft Xim σάς επιτρέπει να μοιράζεστε μέχρι και 50 φωτογραφίες με τους φίλους σας μέσω Windows Phone, iOS, ή Android συσκευές.

Οι φωτογραφίες εμφανίζονται συγχρονισμένα στις συσκευές όλων, ακόμη κι αν δεν έχουν κατεβάσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

2. Skype Qik

Η εφαρμογή Skype Qik είναι κάτι σαν το Snapchat, η οποία όμως επιτρέπει την αποστολή video clips τα οποία δεν εξαφανίζονται αμέσως. Ακόμη, νέα μηνύματα μπορούν να προστεθούν σε μια συνομιλία, τα οποία εμφανίζονται σαν μια ταινία απλά και μόνο με ένα άγγιγμα στην οθόνη. Η εφαρμογή επιτρέπει ακόμη στο χρήστη να διαγράψει ένα βίντεο από τη συνομιλία.

Διατίθεται δωρεάν για Windows Phone, iOS και Android.

3. Office RemoteΗ εφαρμογή Office Remote μετατρέπει το κινητό σας τηλέφωνο σε ένα «έξυπνο» τηλεχειριστήριο, το οποίο «αλληλεπιδρά» με τα Microsoft Office documents, όπως ένα αρχείο PowerPoint στον υπολογιστή, το iPad ή το iPhone σας, έτσι ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε παρουσιάσεις… από απόσταση.

Διατίθεται σε Windows Phone 8, iPad και iPhone

4. SmartGlass

Με την εφαρμογή Xbox SmartGlass μπορείτε να μετατρέψετε το κινητό σας τηλέφωνο ή την ταμπλέτα σας σε μια δεύτερη οθόνη, η οποία αλληλεπιδρά με το Xbox.

Λειτουργεί σε Windows Phone, Windows 8.1, iPad, iPhone, Android και στο Amazon Fire.

5. Microsoft Health

Με τη βοήθεια της εφαρμογής Microsoft Health μπορείτε να θέσετε στόχους και παρακολουθήσετε την πορεία της φυσικής σας κατάστασης.

Λειτουργεί σε συσκευές Windows Phone, iOS και Android.

6. Office Lens

Η εφαρμογή Office Lens μετατρέπει την κινητή σας συσκευή σε σκάνερ. Οι φωτογραφίες συγχρονίζονται αυτόματα στο OneNote και είναι προσβάσιμες από όλες τις συσκευές.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr