Dummy units της σειράς iPhone 16 μας δίνουν εικόνα από τον σχεδιασμό και τις κάμερες

0


Πριν από μερικές εβδομάδες, ορισμένα dummy units της σειράς iPhone 16 αποκάλυψαν το σχεδιασμό και ορισμένα κρίσιμα στοιχεία για ολόκληρη τη σειρά. Τα dummy units επιβεβαιώνουν το έντονα φημολογούμενο κάθετο camera module στα απλά μοντέλα της σειράς iPhone 16, κάτι το οποίο συμφωνεί με τις προηγούμενες διαρροές και φυσικά θυμίζει αρκετά τον σχεδιασμό του iPhone X.

Επιπλέον, τα dummy units αναδεικνύουν το μέγεθος του iPhone 16 Pro Max, το οποίο είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς. Στη διαρροή των φωτογραφιών πάνω από κάθε μοντέλο αναγράφονται κάποιοι αριθμοί, οι οποίοι προφανώς επισημαίνουν το μέγεθος της οθόνης της εκάστοτε συσκευής. Με βάση αυτά, το iPhone 16 Pro Max θα διαθέτει οθόνη 6,9 ιντσών, το iPhone 16 Pro θα έχει οθόνη 6,3 ιντσών, ενώ τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus θα διαθέτουν οθόνη 6,1 και 6,7 ιντσών αντίστοιχα.

Από προηγούμενες διαρροές έχουμε ακούσει ότι θα δούμε μια νέα τεχνολογία που θα μειώσει το lens glare στις κάμερες όλων των μοντέλων, ενώ δεν αποκλείεται και η προσθήκη νέων φυσικών κουμπιών για ακόμα πιο εύκολη χρήση της κάμερας. Φυσικά, δεν θα λείψουν οι λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης με την έλευση του iOS 18 για τις οποίες γίνεται πολύς λόγος τις τελευταίες εβδομάδες και αναμένονται αποκαλύψεις στο επερχόμενο WWDC 2024 τον Ιούνιο.



Πηγή