Εφαρμογές αποκλειστικά για χρήστες iPhone

22
Εφαρμογές αποκλειστικά για χρήστες iPhone

Τα προνόμια των «οπαδών» του iOS

Ένα από τα θετικά του να είσαι χρήστης iPhone είναι ότι έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις όλες τις καινούριες εφαρμογές προτού γίνουν διαθέσιμες στις Android συσκευές.Από εφαρμογές που θα κάνουν τις φωτογραφίες σας να μοιάζουν σαν να έχουν βγει από φωτογραφικό στούντιο, μέχρι εκείνες που… μετράνε στην κυριολεξία τα βήματά σας, δείτε παρακάτω μερικές από τις εφαρμογές που μπορούν να χαρούν μόνο οι χρήστες iPhone.

Το αφιέρωμα δημοσιεύτηκε στο Business Insider.

1. Manual

Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις της κάμερας του κινητού σας, ανάλογα με τις φωτογραφίες που θέλετε να τραβήξετε.

Τιμή: 1,99 δολάρια

2. Vesper

Για να καταγράφετε και να οργανώνετε τις σκέψεις σας, εισάγοντας κατάλληλες λέξεις-κλειδιά, έτσι να μπορείτε να τις ανακτήσετε αργότερα.

Τιμή: 2,99 δολάρια

3. Timeful

Το Timeful είναι μια έξυπνη, ημερολογιακή εφαρμογή για να φτιάχνετε τις τέλειες λίστες. Ο αλγόριθμος της εφαρμογής αναγνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε και προτείνει έξυπνους τρόπους για να αποκτήσετε νέες συνήθειες, έτσι ώστε να κάνετε τα πάντα με τους δικούς σας όρους.

Διατίθεται δωρεάν

4. Litely

Η εφαρμογή Litely σας δίνει πρόσβαση σε ιδιαίτερα φίλτρα, για να δίνετε και… ιδιαίτερο ύφος στις φωτογραφίες σας.
Διατίθεται δωρεάν.

5. Clear

Η εφαρμογή Clear είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να γνωρίζετε πάντα τι έχετε να κάνετε.

Τιμή: 4,99 δολάρια

6. Pedometer++

Με το Pedometer++ μπορείτε να ελέγχετε την καθημερινή σωματική σας δραστηριότητα, να θέτετε στόχους και να γνωρίζετε κατά πόσο τους επιτυγχάνετε.

Διατίθεται δωρεάν.