Η εφαρμογή που αποκαλύπτει τα μηνύματα προτού σταλούν

90
Η εφαρμογή που αποκαλύπτει τα μηνύματα προτού σταλούν

Δείχνει τι γράφει ο αποστολέας προτού πατήσει το κουμπί «αποστολή»

Σκεφτείτε καλά τι θέλετε να γράψετε σε κάποιον προτού αρχίσετε να το πληκτρολογείτε στην «έξυπνη» συσκευή σας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, μια νέα εφαρμογή που ακούει στο όνομα «Beam Messenger» επιτρέπει στους παραλήπτες να βλέπουν τι γράφει ο αποστολέας προτού πατήσει το κουμπί «αποστολή».

Αυτό σημαίνει, ότι αν κάποιος έχει την εφαρμογή αυτή εγκατεστημένη στο κινητό του, μπορεί να δει τα κουμπιά που πληκτρολογεί κάποιος άλλος, ακόμη και τις διορθώσεις που κάνει προτού στείλει το μήνυμά του.

Την εφαρμογή δημιούργησε μια εταιρεία από την Καλιφόρνια, η οποία ισχυρίζεται ότι πρόκειται για «την πρώτη στο είδος της εφαρμογή επικοινωνιών σε πραγματικό χρόνο, η οποία μιμείται τον τρόπο με τον οποίο συνομιλούν οι άνθρωποι».

Χάρη στην εφαρμογή αυτή, οι χρήστες θα μπορούν να συνομιλούν και να συνεννοούνται χωρίς να πατήσουν ποτέ το κουμπί «αποστολή» και χωρίς να μεταδοθούν και αποθηκευθούν τα δεδομένα τους σε ένα δίκτυο.

Το «Beam Messenger» χρησιμοποιεί το Text Watcher σε Android που παρακολουθεί τα HTML στοιχεία των συνομιλιών, ενώ «τρέχει» και ένα μηχανισμό ελέγχου λαθών για να διασφαλίσει την αναγνωσιμότητα των προτάσεων.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η εφαρμογή δεν ελέγχει τα μηνύματα που αποστέλλονται κανονικά από τους χρήστες.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr