Enhanced Edition, διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

8


Τέλος και αυτής της εργάσιμης εβδομάδας με την καθιερωμένη επίσκεψη στο Epic Games Store για να δούμε ποιο παιχνίδι μας προσφέρει δωρεάν. Αυτή τη φορά το κατάστημα επιλέξει το Among the Sleep – Enhanced Edition, το οποίο μπορούμε να προσθέσουμε όλοι στις βιβλιοθήκες μας και να κρατήσουμε για πάντα δικό μας αρκεί να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου 2021.

Το Among the Sleep είναι ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι τρόμου στημένο σε πρώτο πρόσωπο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού 2 ετών, το οποίο ξυπνά μέσα στη νύχτα με σκοπό να ανακαλύψει από που προέρχονται κάποιοι μυστηριώδεις ήχοι. Στο gameplay δεν υπάρχουν μάχες και οι δημιουργοί υπόσχονται μια δυνατή εμπειρία που σε “ζορίζει” καθαρά και μόνο μέσα από την διαδικασία της εξερεύνησης και την ατμόσφαιρα του.

Η συγκεκριμένη Enhanced Edition έρχεται με αναβαθμισμένα γραφικά σε σύγκριση με την original που κυκλοφόρησε το 2014, νέους διαλόγους, βελτιωμένους γρίφους, μια νέα πίστα που δείχνει υλικό από την ανάπτυξη του concept, όπως επίσης ψηφιακό art book και soundtrack.

Among the Sleep – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή