Η «έξυπνη» βαλίτσα που δε θα χάσετε ποτέ

19
Η «έξυπνη» βαλίτσα που δε θα χάσετε ποτέ

Μπορεί να φορτίσει και το κινητό σας τηλέφωνο

Μια «έξυπνη» βαλίτσα, που μπορεί να φορτίζει το κινητό σας τηλέφωνο, καθώς επίσης και να σας ενημερώνει για το αν έχει φορτωθεί στο αεροσκάφος ή όχι, πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά.

Ονομάζεται «Pluggage» και παρουσιάστηκε στα βραβεία CES Innovation στις ΗΠΑ. Η κατασκευάστρια εταιρεία διενεργεί έρευνες αυτό το διάστημα, ζητώντας από το κοινό να επισημάνει ποια βασικά χαρακτηριστικά θα ήθελαν να συμπεριληφθούν στον τελικό σχεδιασμό του προϊόντος.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας μπορεί κανείς να βρει μια σειρά επιλογών και να ψηφίσει τα αγαπημένα του χαρακτηριστικά, ωστόσο –όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline- δεν αναμένεται να συμπεριληφθούν όλα στο τελικό προϊόν.

Ορισμένα από τα πιο ενδιαφέροντα πάντως, είναι αυτά της «αυτοζύγισης», της ανίχνευσης αν η αποσκευή έχει φορτωθεί στο αεροσκάφος και της άμεσης φόρτισης μπαταρίας. Με την αντίστοιχη εφαρμογή, θα μπορούν για παράδειγμα οι χρήστες να γνωρίζουν άμεσα αν η βαλίτσα τους υπερβαίνει τα μέγιστα επιτρεπόμενα όρια βάρους, αν «ταξιδεύει» μαζί τους ή όχι, αλλά και να είναι σίγουροι ότι δε θα ξεμείνουν ποτέ από μπαταρία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε εδώ.