Export των iCloud επαφών σας μέσω του iCloud.com

144
Export των iCloud επαφών σας μέσω του iCloud.com

Το iCloud μπορεί να αποθηκεύσει όλες τις επαφές σας σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιείτε, καθώς επίσης και στο internet. Όχι μόνο αυτό φυσικά, καθώς το iCLoud σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε export τις επαφές σας απευθείας από το iCloud.com. Αυτό θα μπορούσε να είναι αρκετά βολικό για εκείνους που προσθέτουνς νέες υπηρεσίες στο email, αλλάζουν υπηρεσίες ή απλά θέλουν ένα back up αρχείο των επαφών τους το οποίο θα αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους τοπικά.

Εφόσον τις κατεβάσετε, θα μπορείτε να κάνετε import ή να ανεβάσετε το αρχείο τύπου .vcf σε οποιαδήποτε εφαρμογή ή υπηρεσία υποστηρίζει τέτοιου είδους αρχεία.

 

Πως να αποθηκεύσετε όλες τις iCloud επαφές σας στον υπολογιστή σας μέσω του iCloud.com

  1. Μεταβείτε στο www.icloud.com από οποιοδήποτε browser και κάντε log in στον λογαριασμό σας iCloud
  2. Πατήστε πάνω στο εικονίδιο Contacts
  3. Πατήστε σε οποιαδήποτε επαφή μέσα στο All Contacts section και στην συνέχεια από το πληκτρολόγιο πατήστε Command + A για να επιλέξετε όλες τις επαφές σας (ή εναλλακτικά Control + A για Windows)
  4. Πατήστε πάνω στο Show Actions Menu (το γνωστό γραναζάκι που βρίσκεται στο κάτω αριστερό άκρο της οθόνης)
  5. Κάντε κλικ στο Export vCard…
  6. Αν εργάζεστε σε Mac, θα ερωτηθείτε αν θέλετε να ενσωματώσετε τις επαφές με αυτές που έχετε στην εφαρμογή Contacts. Αν εργάζεσθε σε Windows υπολογιστή, θα έχετε την δυνατότητα να αποθηκεύσετε το αρχείο οπουδήποτε επιθυμείτε

export_icloud_com_contacts_howto_1 (1)

export_icloud_com_contacts_howto_2

 

 

Πηγή: appleworldhellas.com