Frontline, το νέο δωρεάν battle royale game της εταιρείας

3


Με αφορμή τον εορτασμό της 20ης επετείου της σειράς Ghost Recon, η Ubisoft προχώρησε στα αποκαλυπτήρια ενός νέου δωρεάν battle royale game με τίτλο Ghost Recon: Frontline.

Σε κάθε μάχη θα συμμετέχουν 100 παίκτες χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, οι οποίες θα “πέφτουν” στη νήσο Drakemoor που με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως περιλαμβάνει έναν τεράστιο χάρτη. Η διαφοροποίηση του Frontline σε σύγκριση με άλλα battle royale games αφορά το gameplay, καθώς οι ομάδες θα έχουν και άλλες δουλειές να κάνουν κατά τη διάρκεια της μάχης, όπως τη συλλογή πληροφοριών και την διεκπεραίωση μικρότερων αποστολών όσο συρρικνώνεται ο χάρτης. Απώτερος σκοπός είναι να καλέσεις και να διαφύγει πρώτος με το ελικόπτερο από το νησί.

Οι gamers θα έχουν την επιλογή χαρακτήρα από διαφορετικές κλάσεις με διαφορετικές ικανότητες, θα μπορούν να αλλάζουν κλάση κατά τη διάρκεια της μάχης, καθώς και να διαμορφώνουν την εμφάνιση τους όπως το επιθυμούν. Ο χάρτης χωρίζεται σε πολλές περιοχές, από βουνά μέχρι ερημικές εκτάσεις, ο καιρός μεταβάλλεται δυναμικά και αλλάζει από ημέρα σε νύχτα ανάλογα με την ώρα που έχει περάσει. Φυσικά υπάρχει πληθώρα όπλων και οχημάτων που τους βοηθούν να ανταπεξέλθουν στη μάχη. Εκτός από το κλασικό Expedition Mode των 100 ατόμων, υπάρχει και το Control mode για ταχύτερες μάχες 9 εναντίον 9 παικτών.

Από τις 14 έως τις 21 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί κλειστή δοκιμή του Frontline μέσα από την πλατφόρμα Ubisoft Connect, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας. Το περιμένουμε, πάντως, σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, Stadia και Amazon Luna με υποστήριξη cross-platform.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή