Gadgets της Xiaomi σε πολύ καλές τιμές από το κατάστημα Gearvita

35


Το κατάστημα Gearvita διοργανώνει ακόμη ένα πανηγύρι εκπτώσεων που αφορά συσκευές της Xiaomi, προσφέροντας σε όλους τους χρήστες το εκπτωτικό κουπόνι MISALE10 που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο ταμείο για όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκουμε τη Xiaomi Mijia 1080P Home Panoramic WiFi IP Camera με ενσωματωμένα LEDs και αθόρυβο ρότορα που σου επιτρέπει να τη μετακινείς αθόρυβα, αλλά και να βλέπεις στο σκοτάδι πεντακάθαρα σε απόσταση έως 9 μέτρων. Ο μηχανισμός περιστροφής μετακινεί την κάμερα οριζόντια και κάθετα για να βλέπεις ολόκληρο το δωμάτιο μέσω της εφαρμογής για smartphones. Η τιμή της στα €31.95 με το κουπόνι GV1080PCR στο ταμείο (συμπεριλαμβάνονται €8.82 για μέθοδο αποστολής EU Priority Line).

Περνάμε στον ασύρματο φορτιστή Xiaomi Qi Standard Wireless Fast Charger 10W, ο οποίος υποστηρίζει όλα τα smartphones που είναι συμβατά με το πρωτόκολλο Qi και φορτίζει με ισχύ 7.5W ή 10W (ανάλογα με το smartphone). Η Xiaomi υπόσχεται ασφάλεια με τεχνολογία προστασίας από βραχυκύκλωμα και υπέρταση. Η τιμή του στα €13.10 με το κουπόνι GVQIFCYYM στο ταμείο (συμπεριλαμβάνονται €5.10 για μέθοδο αποστολής EU Priority Line).

Ακόμα μία ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι τα ακουστικά Xiaomi Necklace Bluetooth Earphone Young Version που συγκρατούνται στο λαιμό με λουράκι για να μην έχεις καλώδια μπροστά σου. Ιδανικά για αθλητικές δραστηριότητες με αδιάβροχη κατασκευή. Διαθέσιμα σε τιμή €28.79 με το κουπόνι GVNBEPYR στο ταμείο (συμπεριλαμβάνονται €7.44 για μέθοδο αποστολής EU Priority Line).

Τέλος, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο Xiaomi Mi Band 3 Smart Bracelet Wristband (Global Version), ένα αδιάβροχο smartband – fitness tracker με αντοχή σε βάθος 50m (5ATM) και πολλές λειτουργίες για άμεση επικοινωνία με το smartphone (π.χ. ακύρωση εισερχόμενων κλήσεων, ανάγνωση μηνυμάτων κλπ.). Η τιμή του στα €24.60 με το κουπόνι GVMIB3YR στο ταμείο (συμπεριλαμβάνονται €4.50 για μέθοδο αποστολής EU Priority Line).



Πηγή