Gaming: Πέταξε στα σκουπίδια τη συλλογή του γιου της -Αξίας 500.000 δολαρίων | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

1


Την… gaming ζωή του είδε να πετιέται στα σκουπίδια, ένας νεαρός στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, ένας υπάλληλος της γνωστής αλυσίδας τεχνολογικών ειδών «J&L Game» χρησιμοποιούσε το σπίτι των γονιών του για να αποθηκεύει την τεράστια συλλογή του. Οπως αποδείχθηκε όμως ήταν ένα ολέθριο λάθος, καθώς η μητέρα του αποφάσισε να τα πετάξει όλα. «Μόλις έμαθα ότι η μητέρα μου, πέταξε όλα μου τα παιχνίδια. Πάνω από 500 παιχνίδια. Τα μισά ήτα σφραγισμένα, συλλεκτικά!».

Σε επόμενη ανάρτησή του -η οποία μετέπειτα κατέβηκε από το twitter- ανέφερε πως «τα παιχνίδια είχαν αξία πάνω από 500.000 δολάρια. Εχει πετάξει τα Atari, Coleco, Intelli, Famicom, S Famicom, TGfx, PCE, NeoGeo AES, Sega MegaDrive, Master System. Βασικά όλες τις κονσόλες και τα παιχνίδια που είχα ποτέ».

Κι όμως, γίνεται ακόμα χειρότερο. «Πέταξε επίσης όλα τους δύο Marshall ενισχυτές μου, τα ντραμς μου και όλα μου τα skateboards», όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ στα σκουπίδια κατέληξαν και μερικές συλλογές από βιβλία κόμικ. Ο νεαρός Νεοϋορκέζος πήρε ένα μάθημα. Να ενημερώνει τους γονείς του για την αξία όσων αποθηκεύει στο σπίτι τους.





Πηγή