Ghosts of New Eden, νέο trailer για το επερχόμενο action RPG

0


Οι Focus και DON’T NOD μοιράζονται ένα συναρπαστικό Gameplay Reveal Trailer για το Banishers: Ghosts of New Eden, το συγκλονιστικό action-RPG όπου κυνηγάτε και πολεμάτε υπερφυσικούς εχθρούς για να αλλάξετε μια τραγική μοίρα. Με κυκλοφορία στο τέλος του έτους για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική action-RPG εμπειρία του παιχνιδιού με νέα screenshots και το τρέιλερ που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest.

Πολεμήστε χέρι-χέρι, συνδυάζοντας τις ικανότητες του ζευγαριού

Παίξτε ως Antea Duarte και Red mac Raith, εραστές και Banishers-κυνηγοί φαντασμάτων που ορκίστηκαν να προστατεύουν τους ζωντανούς από την απειλή των φαντασμάτων. Αφού η Antea έχει γίνει με τραγικό τρόπο ένα από τα πνεύματα που απεχθάνεται, αναλάβετε την απελπισμένη αναζήτηση για έναν τρόπο να την απελευθερώσετε από τη νέα της κατάσταση.

Στις στοιχειωμένες άγριες περιοχές της Βόρειας Αμερικής, ενταχθείτε στη ζωή των κοινοτήτων της New Eden για να τους απαλλάξετε από υπερφυσικά πλάσματα και αρχαία μυστικά. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας ή συνδυάστε τις πνευματικές δυνάμεις της Antea και το ισχυρό οπλοστάσιο του Red για να νικήσετε και να εξορίσετε τις ψυχές που βασανίζουν τους ζωντανούς.

Δύσκολες αποφάσεις θα παρουσιάζονται στη διαδρομή σας, καθώς θα αποφασίζετε για τη μοίρα των κατοίκων της New Eden -είτε πρόκειται για ζωντανούς ανθρώπους είτε για περιπλανώμενες ψυχές- με αποτέλεσμα να επηρεάζεται δραματικά η ιστορία σας και οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε. Ξεκλειδώστε νέο εξοπλισμό και ικανότητες για να απελευθερώσετε τη δύναμη των Banishers.

Το Banishers: Ghosts of New Eden θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή