Google και Reddit επεκτείνουν τη συνεργασία τους για ευκόλοτερη πλοήγηση

0


Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως η μηχανή αναζήτησης του Reddit είναι αν μη τι άλλο κακή, και γι’ αυτό άλλωστε οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας προτιμούν να χρησιμοποιούν το Google Search.

Αυτό δεν θα αλλάξει στο κοντινό μέλλον, αλλά μαθαίνουμε για επέκταση της συνεργασίας με τη Google ούτως ώστε η τελευταία να αποκτήσει πρόσβαση στο Data API της Reddit. Ως αντάλλαγμα, η Google θα καταστήσει ευκολότερη την εύρεση περιεχομένου και κοινοτήτων του Reddit στη δίκη της μηχανή αναζήτησης.

Το Reddit βασίζεται στην υφιστάμενη συνεργασία του με το Google Cloud και θα ενσωματώσει νέες δυνατότητες που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) για τη βελτίωση της πλατφόρμας, επιβεβαίωσαν οι δύο εταιρείες. Η Google θα διευκολύνει την προβολή των πληροφοριών του Reddit με περισσότερη προβολή περιεχομένου, διευκολύνοντας τους ανθρώπους να συμμετέχουν στις μοναδικές συζητήσεις του Reddit.

Η Google δήλωσε επίσης ότι θα χρησιμοποιήσει το Reddit Data API για την καλύτερη κατανόηση του περιεχομένου και της εμφάνισης και θα εκπαιδεύσει τη μηχανή της να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες με πιο ακριβείς και σχετικούς τρόπους. Η διευρυμένη συνεργασία δεν θα αλλάξει την εκμετάλλευση του δημοσίως διαθέσιμου περιεχομένου από την Google για την εκπαίδευση και την εμφάνιση των προϊόντων της.

[Google]



Πηγή