Grand Theft Auto 6: Αύριο η μεγάλη αποκάλυψη -Πότε θα προβληθεί το τρέιλερ, δεκάδες χιλιάδες fans στην αναμονή

23


Πλησιάζει πλέον η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης του νέου παιχνιδιού της σειράς Grand Theft Auto.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises του χώρου των βιντεοπαιχνιδιών κάνει την επιστροφή του μετά από πολλά χρόνια, μετά από το Grand Theft Auto V, που κυκλοφόρησε το 2013 και έχει πουλήσει 190 εκατομμύρια αντίτυπα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί ότι το επόμενο παιχνίδι της σειράς δεν έχει, ακόμη, όνομα, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ως «Grand Theft Auto 6» ή «VI».

Θα σπάσει τα ρεκόρ η αποκάλυψη του GTA 6

Το τρέιλερ, από μόνο του, φαίνεται έτοιμο να σπάσει πολλά ρεκόρ, αφού, ήδη, η ανακοίνωση για την επικείμενη αποκάλυψη έχει συγκεντρώσει τεράστιο αριθμό από likes και προβολές.

Στο YouTube, η εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Grand Theft Auto, Rockstar Games, έχει αναρτήσει την προαναγγελία της ανακοίνωσης. Περίπου 20 ώρες πριν από την προβολή του πρώτου τρέιλερ, τα likes είναι 488.000, ενώ 47.000 άτομα περιμένουν να δουν την πρεμιέρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

η προαναγγελία της αποκάλυψης του νέου Grand Theft Auto, στο YouTube

Αναμένεται, πιθανότατα, όταν το τρέιλερ γίνει διαθέσιμο, να σπάσουν ρεκόρ στα views.

Στο chat του YouTube, πάντως, δεν επιτρέπονται τα σχόλια, παρά μόνο οι αντιδράσεις με emojis. Φαίνεται ότι η Rockstar θέλει να αποφύγει συζητήσεις που σχετίζονται με πρόσφατες και παλιότερες διαρροές, που έχουν παρουσιάσει πληροφορίες για το GTA 6, οι οποίες, πάντως, δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

Τι περιμένουμε από το πρώτο τρέιλερ του Grand Theft Auto VI

Με βάση το παρελθόν, δεν περιμένουμε να δούμε ένα τρέιλερ που θα παρουσιάσει σε βάθος το επόμενο μεγάλο Grand Theft Auto.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο πιθανό είναι να δούμε ένα βίντεο περίπου δύο λεπτών, που θα μας δώσει τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες για το setting, που φημολογείται πως θα είναι η Vice City, και μια πρώτη «γεύση» για το ύφος του νέου GTA.

Με ανυπομονησία περιμένει ο κόσμος, επίσης, την αποκάλυψη του πρωταγωνιστικού ρόλου, που, σύμφωνα με διαρροές, αποτελείται από δύο άτομα: έναν άνδρα και μια γυναίκα, σε σενάριο τύπου «Μπόνι και Κλάιντ».

Με βάση πληροφορίες και φήμες, η κυκλοφορία του GTA 6 αναμένεται αργότερα, ίσως μέσα στο 2025 ή στα τέλη του 2024 -πάλι, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πρόκειται για παιχνίδι με τεράστιο «εκτόπισμα», το οποίο έχει τη δυνατότητα να θέσει τα στάνταρ για τα video games του είδους που θα ακολουθήσουν στα επόμενα χρόνια. Λογικό είναι, λοιπόν, η παρουσίαση του Grand Theft Auto 6 να έχει διάρκεια, με αρκετά τρέιλερ που θα μας δείξουν περισσότερα για διάφορες πτυχές του παιχνιδιού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι αναφέρουν διαρροές για το νέο Grand Theft Auto

Το τελευταίο παιχνίδι που ανέπτυξε η εταιρεία (αν εξαιρέσουμε επανεκδόσεις), το Red Dead Redemption 2, ξεχώρισε λόγω του σεναρίου του, με περίπλοκους, πιστευτούς χαρακτήρες, αλλά και των συστημάτων αλληλεπίδρασης με τον κόσμου του.

Διαρροές και πληροφορίες για το GTA 6 κάνουν λόγο για εισαγωγή ενός καινοτόμου συστήματος animation, το οποίο θα επιτρέπει στους χαρακτήρες, ακόμα και στους απλούς περαστικούς, να κινούνται λαμβάνοντας υπόψη τον περίγυρό τους -για παράδειγμα, να περπατούν αλλιώς σε μια ηλιόλουστη ημέρα και αλλιώς όταν βρέχει.

Επίσης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ύφος που θα επιλέξει για το νέο GTA η Rockstar. Καθώς, πλέον, έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με το 2013, όταν είδαμε το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, περιμένουμε να δούμε πώς θα προσεγγίσει η εταιρεία το χιούμορ και τους χαρακτήρες της νέας ιστορίας της.

GTA 6: Πότε θα προβληθεί το trailer, σε ώρα Ελλάδας

Ως τώρα, επίσημα, έχουμε δει μόνο μία εικόνα, η οποία γράφει την ημερομηνία της προβολής του πρώτου τρέιλερ και δείχνει φοίνικες μπροστά από έναν μοβ ουρανό, κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που περιμένουν με ανυπομονησία να δουν το αυριανό τρέιλερ, που θα προβληθεί στις 16:00 (ώρα Ελλάδας).

Θα το δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή