H κρυπτοθερμάστρα που σε ζεσταίνει την ώρα που σε… πλουτίζει

54


Θέλετε η οικιακή θέρμανση να είναι πηγή εισοδήματος και όχι σπατάλης; Θέλετε Βitcoins, το άγιο δισκοπότηρο των κρυπτονομισμάτων;

Πλέον όχι μόνο μπορείτε, αλλά μπορείτε με μια λύση 2-σε-1!

Τα κρυπτονομίσματα απαιτούν αβυσσαλέα επεξεργαστική δύναμη για να παραχθούν, πανίσχυρες κάρτες γραφικών δηλαδή τελευταίας τεχνολογίας.

Και η λειτουργία αυτών των καρτών απελευθερώνει ζέστη. Την οποία αντί να παλεύει με θηριώδεις ψύκτρες και συστήματα ψύξης, η QC-1 Crypto Heater της Qarnot τη χρησιμοποιεί για να ζεσταίνει το σπίτι!

Μέσα σε αυτή την ξύλινη θήκη εδράζονται λοιπόν δύο κάρτες γραφικών Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 των 8G, τόσο δυνατές ώστε να κόβουν κρυπτονομίσματα (Bitcoin, Litecoin και Ethereum) στα 60MH/s.

Η δημιουργία της γαλλικής Qarnot χρησιμοποιεί μετά τη θέρμανση που παράγεται από τη λειτουργία των καρτών για να ζεστάνει το σπίτι, αποδοτικά και ολότελα αθόρυβα.

Η μονάδα δεν απαιτεί μάλιστα χρήση ανεμιστήρων ή μηχανικών μέσων και σε κανονική χρήση αποδίδει θέρμανση 450W, την οποία ωστόσο η εφαρμογή του κινητού τηλεφώνου μπορεί να φτάσει στα 650W. Και με την ίδια εφαρμογή παρακολουθείς και την πορεία της αγοράς των κρυπτονομισμάτων για να μη μένεις πίσω.

gkporjg1

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το QC-1 θερμαίνει άνετα ένα δωμάτιο 20 τ.μ. και το εγκαθιστάς εύκολα μέσα σε 10 λεπτά. Κοστίζει βέβαια 2.900 ευρώ και θέλει και τρεις μήνες αναμονή για την παράδοσή του, δεν είναι λοιπόν για τον καθένα, παρά για κρυπτοεπαγγελματική χρήση…





Πηγή