H Netatmo camera θα δείξει μέσω του Apple Watch ποιος είναι στο σπίτι σας

29
H Netatmo camera θα δείξει μέσω του Apple Watch ποιος είναι στο σπίτι σας

Η Netatmo μπορεί να είναι ένα όνομα το οποίο πολλοί από εσάς ίσως να μην γνωρίζετε αλλά στο CES 2015 έχουν κάνει ήδη αίσθηση με την νέα συσκευή σπιτιού που είναι μια πανέξυπνη κάμερα με την ικανότητα στο πολύ άμεσο μέλλον να συνδέεται και στο Apple Watch σας πέρα από το iPhone σας.

Στα νέα χαρακτηριστικά της που εντυπωσιάζουν είναι και η ικανότητα της να αναγνωρίζει πρόσωπα και να σας λέει πότε αυτά εισήλθαν στο σπίτι σας.

Μόλις ενημερώσετε την εφαρμογή με τα έμπιστα πρόσωπα του σπιτιού σας το Netamo θα μπορεί να τα αναγνωρίζει στον χώρο σας. Μιας και μπορεί να ενημερώνει για το πότε αυτά έρχονται και φεύγουν από το χώρο σας θα έχετε χρονικές ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Screen Shot 2015-01-05 at 14.09.39

Αν τώρα κάποιος εισέλθει στον χώρο σας και η κάμερα δεν τον αναγνωρίσει τότε θα σας ειδοποιήσει ενώ παράλληλα θα κάνει λήψη μιας φωτογραφίας αυτού του ανθρώπου.

Μπορείτε να τοποθετήσετε μια σειρά από Netamo στο σπίτι σας και έτσι να έχετε ζωντανή κάλυψη για το τι συμβαίνει εντός αυτού από οπουδήποτε και αν είστε.

Η συσκευή συνδέετε μέσω WIFI και έχει μια iOS, Android, Windows Phone αλλά και web εφαρμογή. Επίσης μια αντίστοιχη εφαρμογή θα λανσαριστεί και για το επερχόμενο Apple Watch της Apple. H κάμερα καταγράφει FULL HD περιεχόμενο με ικανότητα λήψης 130 μοιρών, ενώ το περιεχόμενο μπορεί να αποθηκεύεται μέσω μιας microSD κάρτας.

Η Netamo θα γίνει διαθέσιμη για αγορά στο δεύτερο τρίμηνο του 2015.