Heineken B.O.T.: Το ρομπότ – ψυγείο που σε ακολουθεί για να σου δίνει μπύρες

171


Ο υδράργυρος χτυπάει «κόκκινο» και πολλοί βρίσκουν παρηγοριά σε μία κρύα και δροσερή μπίρα. Αδιαμφισβήτητα, η μία ισούται με καμία, οπότε προκύπτει αναγκαστικά η ανάγκη ενός ψυγείου γεμάτο με παγωμένα κουτάκια μπίρας. Πώς θα σας φαινόταν όμως εάν σας λέγαμε ότι δεν χρειάζεται να κουβαλήσετε το βαρύ ψυγείο μαζί σας, γιατί θα σας ακολουθεί εκείνο από μονό του;

Το πρόβλημα θεωρείται λήξαν, καθώς δημιουργήθηκε το πρώτο B.O.T, ένα αυτόνομο ψυγείο από την εταιρεία Heineken που μπορεί να σας ακολουθήσει σε κάθε προορισμό σας.

Το Heineken Beer Outdoor Transporter (B.O.T) που θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ένα μίνι ψυγείο-τρόλει, σας διασφαλίζει ότι δεν θα βρεθείτε ποτέ πολύ μακριά από ένα κρύο κουτάκι μπίρας. Το μικροσκοπικό ρομπότ διαθέτει τέσσερις τροχούς, δύο μεγάλους τροχούς, αισθητήρες, έναν εγκέφαλο που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη και την ικανότητα να κρατάει δεκάδες κουτιά μπίρας παγωμένα.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό παράδειγμα τεχνολογικής κατασκευής, το οποίο δημιουργεί πολλές προσδοκίες για νέες παρόμοιου είδους κατασκευές στο εγγύτερο μέλλον. Ωστόσο, δεν είναι προϊόν μαζικής παραγωγής και προκειμένου να το κερδίσετε, πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπο της Heineken B.O.T για να συμπεριληφθείτε στους κληρωθέντες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή