Hellblade II, δείτε το νέο αδιανόητα αληθοφανές video

8


Το Game Developer’s Conference (GDC) μας δίνει κάθε χρόνο αρκετά νέα που αφορούν video games και τεχνολογίες για τον χώρο του gaming γενικότερα, επομένως, δεν θα μπορούσε να λείπει από το φετινό συνέδριο μια ακόμα αναφορά στην Unreal Engine 5 της Epic Games.

Αυτή τη φορά βλέπουμε από τη Ninja Theory, την εταιρεία που αναπτύσσει το πολυαναμενόμενο Senua’s Saga: Hellblade II, ένα αδιανόητα αληθοφανές video που εστιάζει στην απεικόνιση των εκφράσεων του προσώπου με την βοήθεια της πρωταγωνίστριας Melissa Juergens. Ό,τι και να πούμε, ό,τι και να γράψουμε θα είναι λίγο, γι’ αυτό βάλτε full screen, χαμηλώστε τα φώτα και απολαύστε!

Το Senua’s Saga: Hellblade II ανακοινώθηκε επίσημα το 2019 και η τελευταία φορά που είδαμε κάτι για αυτό ήταν στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2021. Μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αν τα γραφικά είναι έστω και στο 50% τόσο αληθοφανή όσο αυτό το demo, αντιλαμβάνεστε πως θα αφήσει εποχή τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το τεχνικό σκέλος.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή