Hogwarts Legacy: Δείτε το launch trailer!

15


Λίγες ημέρες απομένουν για το λανσάρισμα του πολυαναμενόμενου Hogwarts Legacy, το οποίο μετά από μερικές αναβολές λόγω καθυστερήσεων στην ανάπτυξη του θα είναι διαθέσιμο από τις 10 Φεβρουαρίου 2023 για Windows PC, Xbox Series X/S και PS5, ενώ τον Απρίλιο αναμένεται στα PS4 και Xbox One. Το Nintendo Switch θα πάρει σειρά τον Ιούλιο.

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε παρακολουθήσει το εντυπωσιακό cinematic trailer, αλλά η Warner Bros. δεν θα μπορούσε να αφήσει το κοινό χωρίς το καθιερωμένο launch trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το Hogwarts Legacy θα μας μεταφέρει στα τέλη του 19ου αιώνα όπου οι gamers επιλέγουν τον χαρακτήρα τους (Wizard ή Witch) στο 5ο έτος φοίτησης στην ακαδημία. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές διαμόρφωσης του χαρακτήρα, αρκετές ειδικότητες για να διαλέξεις (π.χ. Defense Against the Dark Arts, Charms, Botany, Potions κλπ.), ενώ θα δούμε πολλές χαρακτηριστικές τοποθεσίες που γνωρίζουμε από τα βιβλία και τις ταινίες Harry Potter (Common Rooms, Kitchens, The Forbidden Forest, Hogsmeade, Gringotts Wizarding Band, Room of Requirement κ.ά.).

Οι gamers θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Professor Figg προκειμένου να αντιμετωπίσουν την επερχόμενη επανάσταση των Goblins. Στο σύστημα μάχης μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυλαχτά, φίλτρα, ξόρκια και meleé χτυπήματα για να βγάλεις από τη μέση πληθώρα εχθρών, από goblins και τέρατα μέχρι άλλους μάγους και μάγισσες.

Ως action-RPG παιχνίδι περιλαμβάνει πολύ εξερεύνηση και δυνατότητες αναβάθμισης των ικανοτήτων του χαρακτήρα, όπως και δημιουργία δικών σου φίλτρων και άλλων βοηθημάτων που μαθαίνεις στις αίθουσες της Ακαδημίας. Επίσης, μπορείς να πετάς επάνω σε σκουπόξυλο για εύκολη και γρήγορη μεταφορά στον κόσμο του παιχνιδιού.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή