Huawei: Ανοίγει ο δρόμος για την συνεργασία με αμερικανικές εταιρείες | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

2


Το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την Τρίτη, 16 Ιουνίου, την πρότασή του για τροποποίηση των κανόνων οι οποίοι θα επιτρέψουν στις αμερικανικές εταιρείες να συνεργαστούν με την Huawei στον καθορισμό προτύπων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε εδώ το επίσημο δελτίο τύπου του Υπουργείου Εμπορίου.

Από την πλευρά της η Huawei σχολιάζοντας την πρόταση του υπουργείου εμπορίου των ΗΠΑ ανέφερε: «Αρχικά, τα πρότυπα (στάνταρτς) θα πρέπει να καθοριστούν με έναν ανοικτό, δίκαιο και αμερόληπτο τρόπο ενώ ταυτόχρονα θα ενθαρρύνεται η συμμετοχή προμηθευτών, επιστημονικών ερευνητικών ιδρυμάτων, βιομηχανιών και άλλων φορέων παγκόσμιου βεληνεκούς. Η συνεισφορά και ο παραγωγικός διάλογος θα προωθήσουν καλύτερα τη διαμόρφωση τεχνικών προτύπων (στάνταρτς) και θα ενθαρρύνουν την υγιή ανάπτυξη της βιομηχανίας και της παγκόσμιας οικονομίας.

Η στάση της Huawei παραμένει αμετάβλητη σε αυτά τα θέματα. Θα θέλαμε να συνεχίσουμε με ειλικρίνεια τον διάλογο αναφορικά με τα πρότυπα (στάνταρτς) για τις νέες τεχνολογίες με τους ομολόγους μας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις ΗΠΑ, συμβάλλοντας στην τεχνολογική πρόοδο της κοινωνίας εν γένει».





Πηγή