HUAWEI FreeClip: Μοντέρνος σχεδιασμός, εμπειρία open-ear και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

1


Η Huawei λανσάρει στην ελληνική αγορά την νέα γενιά ακουστικών, τα HUAWEI FreeClip, συνδυάζοντας τον καινοτόμο C-bridge σχεδιασμό, την open-ear τεχνολογία ήχου με SmartWearDetection, την μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, αλλά και πρωτοποριακό fashion σχεδιασμό. Τα Huawei FreeClip είναι χαρακτηριστικό δείγμα της νέας «Fashion Forward» στρατηγικής της Huawei.

Τα
HUAWEI
FreeClip

παρουσιάζουν ένα νέο design που συνδυάζει
την μόδα και την τεχνολογία ακρόασης
ανοιχτού τύπου και είναι τα ιδανικά
ασύρματα ακουστικά για τους λάτρεις
της τεχνολογίας που δεν θέλουν να
θυσιάσουν το στυλ τους κάνοντας τα
πάντα, από τον αθλητισμό και τη μόδα
μέχρι την αναψυχή  και την εργασία.
Παράλληλα,
είναι συμβατά με συσκευές iOS και Android,
όπως όλα τα wearables της Huawei.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φτιαγμένα
για τη νέα γενιά ακροατών που συνδυάζουν
την
 fashion
&
tech
αντίληψη για την καθημερινότητα

Η Huawei διαπίστωσε ότι ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιθυμούν μια εμπειρία ακρόασης που να διαθέτει όλα τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα των σύγχρονων ασύρματων ακουστικών, αλλά και να τους επιτρέπει παράλληλα να παραμένουν συντονισμένοι με το περιβάλλον τους.

Ουσιαστικά, αυτοί οι χρήστες αναζητούσαν μια εναλλακτική λύση που να δίνει προτεραιότητα στην πρακτικότητα των ακουστικών. Η Huawei για να καλύψει αυτές τις ανάγκες ανέπτυξε τα ακουστικά open-ear TWS HUAWEI FreeClip, παρέχοντας την ευκολία που οι χρήστες αναζητούσαν στις εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες, στην χαλαρή ακρόαση αλλά και ι στις πολλαπλές διαδικτυακές κλήσεις, με μία νέα fashion statement επιλογή τεχνολογικού gadget. 

Τα HUAWEI FreeClip είναι ιδανικά για τους στυλάτους φαν της τεχνολογίας και των τάσεων της μόδας και για όσους  αγαπούν τα μοναδικά tech gadgets με ενδιαφέρον fashion design. Είναι το τέλειο gadget για όλους τους ανυπόμονους καταναλωτές για  νέες τεχνολογίες και νέες συνήθειες, με εστίαση στην μόδα και το Lifestyle. Τα Huawei FreeClip έχουν σχεδιαστεί για όσους επιζητούν τον υψηλής ποιότητας δραστήριο τρόπο ζωής και απαιτούν τις καλύτερες επιδόσεις και την καλύτερη εμφάνιση από ένα τεχνολογικό gadget.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέος
σχεδιασμός
Cbridge
για άνεση χρήσης

Η Huawei διεξήγαγε πραγματικές δοκιμές και έρευνα χρηστών για να πετύχει την βέλτιστη εργονομική εφαρμογή και καινοτόμο, μοντέρνο σχεδιασμό, που προσφέρει άνεση και στυλ. Αυτό επιτεύχθηκε μέσω τριών κύριων χαρακτηριστικών των ακουστικών που δεν μπλοκάρουν το κανάλι του αυτιού: το Comfort Bean, το Acoustic Ball και τον σχεδιασμό  C-bridge. Το Comfort Bean χρησιμοποιεί έναν εργονομικό σχεδιασμό σε σχήμα φασολιού που προσαρμόζεται απρόσκοπτα κατά μήκος των καμπυλοτήτων και των ποικίλων σχημάτων του ανθρώπινου αυτιού. Το Acoustic Ball έχει σχεδιαστεί, επίσης, με βάση το ανθρώπινο αυτί για να πετυχαίνει ι την βέλτιστη εφαρμογή με το ιδανικό  μέγεθος και απαλή εφαρμογή  στο αυτί του χρήστη χωρίς να είναι ενοχλητικό. Η σύνδεση του «φασολιού» και της «μπάλας» είναι το C-bridge Design, το οποίο διαθέτει έναν προσαρμοστικό αισθητήρα που μαθαίνει και ρυθμίζει τη δύναμη σύσφιξης του μηχανισμού κουμπώματος, μειώνοντας την πίεση στον χόνδρο του αυτιού του χρήστη. Το C-bridge Design  κατασκευάστηκε με την πιο πολύπλοκη διαδικασία μηχανικής ακριβείας της βιομηχανίας, καταφέρνοντας να προσθέσει 9 ενσωματωμένα καλώδια στον πυρήνα του λεπτού αυτού βραχίονα.

Κάθε
χαρακτηριστικό του σχεδιασμού των
ακουστικών συνεργάζεται για να πετύχει
μία 
εργονομική εφαρμογή, παραμένοντας
στερεωμένα στα αυτιά του χρήστη ακόμη
και καθ’ όλη τη διάρκεια μιας ολόκληρης
ημέρας ακρόασης χωρίς ενόχληση. Επίσης,
τα HUAWEI
FreeClip
έχουν 
μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με 8 ώρες
αναπαραγωγής μουσικής ταυτόχρονα ή έως
και 36 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με την
θήκη φόρτισης. Τα HUAWEI
FreeClip
έχουν αντοχή στο νερό 
την σκόνη και τον ιδρώτα κατηγορίας 
IP54..
Επιπλέον, τα HUAWEI
FreeClip
μπορούν όχι μόνο να εξασφαλίσουν άνετη
χρήση, αλλά και να αντιλαμβάνονται την
κατάσταση των χρηστών για τους ήχους
του περιβάλλοντος, όπως οι ήχοι
κυκλοφορίας, καθιστώντας τα ως τα πιο
κατάλληλα ακουστικά για αθλήματα και
άσκηση σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και
κατά τη διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων
σε εσωτερικούς χώρους. Ένας αγωγός
καταστολής ήχου βοηθά στον περιορισμό
του θορύβου του ανέμου. Μια τέτοια
λειτουργία βοηθάει τους χρήστες να
κάνουν κλήσεις με μεγάλη ευκρίνεια στην
φωνή ακόμη και όταν κάνουν ποδήλατο ή
οδηγούν με τα παράθυρα του αυτοκινήτου
κατεβασμένα.

Η
πρώτη στον κόσμο έξυπνη τεχνολογία
αντιστοίχισης ακουστικού

Ένα κοινό ζήτημα των ακουστικών TWS είναι η άβολη ταξινόμηση μεταξύ αριστερών-δεξιών ακουστικών, η οποία προκαλεί ασυνεπή εμπειρία ήχου ή και δυσφορία από την αναντιστοιχία μεταξύ του αυτιού και του ακουστικού. Για να μπει ένα τέλος σε αυτή την ταλαιπωρία, τα HUAWEI FreeClip είναι τα πρώτα ακουστικά open-ear που δεν κάνουν διάκριση μεταξύ αριστερού και δεξιού αυτιού. Η τεχνολογία Smart Wear Detection διασφαλίζει ότι τα ακουστικά προσαρμόζονται στην άνεση και την ευκολία των χρηστών. Επιπλέον, δεδομένου ότι τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλάξ, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να απολαύσουν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, ειδικά σε σενάρια όπου οι χρήστες χρειάζονται μόνο ένα ακουστικό για να λάβουν μια γρήγορη κλήση ή να ακούσουν κάτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακρόαση
ανοιχτού τύπου (
openearlistening)
με σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων

Πολλοί
χρήστες ακουστικών ανησυχούν ότι η 
open-ear
τεχνολογία ακρόασης θα μπορούσε να
οδηγήσει σε μειωμένη καθαρότητα ήχου
ή διαρροές στον ήχο. Η τεχνολογία ακρόασης
ανοιχτού τύπου (open-ear
listening)
των HUAWEI
FreeClip
λύνει αυτό το πρόβλημα βασιζόμενη σε
δύο κύριες τεχνολογίες ήχου – τη μονάδα
κινούμενου πηνίου διπλού μαγνητικού
κυκλώματος υψηλής ευαισθησίας και το
σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων
– οι οποίες λειτουργούν παράλληλα, για
τη βελτίωση της καθαρότητας του ήχου
και την αποφυγή διαρροής του.

Η μονάδα οδηγού διπλού μαγνήτη αυξάνει την  ικανότητα και ευαισθησία των ηχείων,  με αποτέλεσμα να παράγουν  ισχυρό ήχο που αποκαλύπτει τους λεπτούς τόνους της μουσικής. Το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων επιτρέπει την έξυπνη ρύθμιση έντασης ενώ ταυτόχρονα ακυρώνει διακριτικά τα ηχητικά κύματα για μια  πιο ασφαλή και ιδιωτική εμπειρίας ακρόασης μειώνοντας αποτελεσματικά τη διαρροή ήχου. Επιπλέον, τα HUAWEI FreeClip διαθέτουν διπλούς αεραγωγούς στο πίσω μέρος της ακουστικής «μπάλας» για να αντισταθμίζουν αντίστροφα τα ηχητικά κύματα και να μειώνουν τη διαρροή ήχου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, με δώρο το HUAWEI Band 8 έως και τις 11 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε τηνιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:
Facebook:HuaweimobileGR
Instagram:huaweimobilegr
Huawei Community

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 





Πηγή