Huawei P30 lite: Γιατί όλοι μιλάνε για αυτό το smartphone; Καταπληκτικές επιδόσεις σε τιμή που δεν περιμένεις! | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

14


Smartphone, μία λέξη στην οποία χωράει ολόκληρη η καθημερινότητα. Το απόλυτο συνώνυμο της επικοινωνίας με ήχο και εικόνα που εκμηδενίζει αποστάσεις.

Οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι, εργασία, χόμπι, διασκέδαση… όλα είναι με ένα κλικ (ή καλύτερα με ένα touch) πιο κοντά. Και επειδή όλα γύρω μας εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς και συνεχώς αυξάνονται και οι δικές μας απαιτήσεις, η πρόταση που έρχεται από την την Huawei είναι η λύση που αναζητούμε.

Η Huawei έκανε πράξη τις επιθυμίες σας, ένα smartphone με χαρακτηριστικά flagship συσκευής, τηλέφωνο που προσφέρει τα πάντα αλλά είναι προσιτό σε όλους! Design, τεχνολογία και λογική τιμή παντρεύτηκαν και παρουσίασαν το Huawei P30 Lite το οποίο καλύπτει όλα τα στυλ και όλο το φάσμα χρήσης ενός smartphone..

Η πολύ δυνατή κάμερα με την τεράστια ανάλυση, η ευκολία στη χρήση, οι ενσωματωμένες τελευταίες τεχνολογίες και φυσικά η ανταγωνιστική τιμή κατατάσσουν το Huawei P30 Lite σε κορυφαίο mid-range smartphone. Η κινεζική εταιρεία πλέον βάζει πολύ δύσκολα στους ανταγωνιστές της. 

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι περιττά όταν η συζήτηση αφορά ένα smartphone, έφτασε η ώρα των αποκαλύψεων και των… εκπλήξεων, οι οποίες ξεκινούν με το καλημέρα. Unboxing λοιπόν για το Huawei P30 Lite.

Η ώρα των αποκαλύψεων και των… εκπλήξεων ξεκινούν με το καλημέρα από το Huawei P30 Lite

Unboxing και το ταξίδι στον κόσμο της τεχνολογίας ξεκινά

Στιβαρή κατασκευή, χρώμα που ξεχωρίζει, μεγάλη οθόνη και design που θα ζήλευαν πολλές συσκευές ακόμα και στις μεγαλύτερες κατηγορίες! 
Η κυρτή γυάλινη επιφάνεια στην πίσω πλευρά προσθέτει λάμψη, ενώ εκεί έχει τοποθετηθεί και ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος για να μην χάνει ο χρήστης ούτε χιλιοστό από την οθόνη.
Με την είσοδο της κάρτας sim το ταξίδι ξεκινά!

Στιβαρή κατασκευή, χρώμα που ξεχωρίζει, μεγάλη οθόνη και design που θα ζήλευαν πολλές συσκευές ακόμα και στις μεγαλύτερες κατηγορίες
Στιβαρή κατασκευή, χρώμα που ξεχωρίζει, μεγάλη οθόνη και design που θα ζήλευαν πολλές συσκευές ακόμα και στις μεγαλύτερες κατηγορίες

Φωτογραφίες που «ρίχνουν» τα social media

Ο Γάλλος φωτογράφος Ανρί Καρτιέ-Μπρεσόν είχε πει «από όλα τα μέσα έκφρασης, η φωτογραφία είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο». Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτονται στην Huawei και κατασκευάζουν κινητά τηλέφωνα με τις καλύτερες κάμερες στην αγορά! 
Το τρίτο αδερφάκι της σειράς P30 μπορεί να είναι ο βενιαμίν της οικογένειας, αλλά δεν έχει να ζηλέψει πολλά.

Selfies, τοπία και στιγμιότυπα ζωής θα αποθηκευθούν σε μοναδικά καρέ και θα μείνουν για πάντα ζωντανά, ενώ οι λάτρεις των social media θα… κουραστούν να κερδίζουν likes για τα ποσταρίσματα με τις φωτογραφίες που θα ανεβάζουν!

Η τριπλή κύρια AI (Artificial Intelligence) κάμερα δείχνει για άλλη μία φορά το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των smartphones της Huawei που είναι η φωτογραφία. Αισθητήρας 48MP με ευρυγώνιο φακό μεγάλου διαφράγματος (f/1.8), αισθητήρας 8MP με υπερευρυγώνιο φακό για να κλικάρετε ό,τι πιάνει το μάτι σας! Ενώ ο αισθητήρας βάθους 2MP σας «μεταμορφώνει» σε καλλιτέχνες φωτογράφους που απαθανατίζουν πορτρέτα!

Selfies, τοπία και στιγμιότυπα ζωής θα αποθηκευθούν σε μοναδικά καρέ και θα μείνουν για πάντα ζωντανά
Selfies, τοπία και στιγμιότυπα ζωής θα αποθηκευθούν σε μοναδικά καρέ και θα μείνουν για πάντα ζωντανά

Ενα smartphone και για τον επαγγελματία

Προφανώς όμως και τα smartphone δεν είναι μόνο για τους ερασιτέχνες φωτογράφους, αλλά απευθύνονται σε όλους και για πολλούς είναι και εργαλεία δουλειάς. Γι αυτό και η Huawei φρόντισε το P30 Lite να καλύπτει και σε αυτόν τον τομέα και τους πιο απαιτητικούς.

Η μεγάλη, 6,15″ οθόνη FHD έχει σχεδιαστεί για να είναι πιο ξεκούραστη για τα μάτια τρων χρηστών, προσφέροντας άνετη εμπειρία προβολής.
WiFi γενιάς ac, 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου αυτομάτως ανεβάζουν κατηγορία το Huawei P30 Lite κάνοντάς το να πλησιάζει τα premium μοντέλων. 
Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως το αξιόπιστο Kirin 710 chipset προσφέρει σταθερότητα στις επιδόσεις χωρίς να σπαταλά την ενέργεια της συσκευής σας.

Huawei P30 Lite: Ενα smartphone για ότι στυλ και αν επιλέγεις
Huawei P30 Lite: Ενα smartphone για ότι στυλ και αν επιλέγεις

Ενα ταξίδι σε… άλλους κόσμους για τους gamers

Και φυσικά, επειδή το… παιδί είναι πάντα μέσα μας το Huawei P30 Lite όχι μόνο δεν αφήνει παραπονεμένους τους gamers, αλλά αλλάζει τα δεδομένα στα παιχνίδια. Η τεχνολογία GPU TURBO 2.0 επεξεργασίας γραφικών στέλνει σε όλους κόσμους τους χρήστες, μεταμορφώνοντας τους σε πρωταγωνιστές των παιχνιδιών!

Ενα smartphone για ότι στυλ και αν επιλέγεις. Eίτε είσαι τύπος του αθλητισμού, των σπορ και των γυμναστηρίων, είτε είσαι ένας επαγγελματίας, businessman ή ένας λάτρης της φωτογραφίας και των social mediaτο P30 Lite προσαρμόζεται και ταιριάζει στα δικά σου θέλω!!!





Πηγή