HUAWEI Winter Sales 2022:Αυτό τον χειμώνα όλη η τεχνολογία βρίσκεται στα χέρια σας! | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

35


Αποκτήστε, σε ασύγκριτες τιμές, όλα όσα θα κάνουν τις μέρες σας να πάρουν την πιο βαθιά τεχνολογική ανάσα!

Εάν ένας από τους στόχους που βάλατε για τον νέο χρόνο είναι να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της HUAWEI, με εντυπωσιακές εκπτώσεις έως και τις 28/02, σας εγγυάται την επίτευξή του! Smartphones, laptops, tablets και wearables, που συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία με τη φινέτσα και την εργονομία, θα βρίσκονται διαθέσιμα για εσάς στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της εταιρείας, σε εκπληκτικές τιμές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσείς ποιο HUAWEI προϊόν θα διαλέξετε αυτόν τον χειμώνα;

Matepad 11: ένα tablet με την πιο οργανωμένη επιφάνεια εργασίας, ώστε να μη χάνετε περιττό χρόνο για να εντοπίσετε ό,τι χρειάζεστε, τα πιο εντυπωσιακά γραφικά, την πιο «έξυπνη» αλληλεπίδραση μεταξύ συσκευών και τη βέλτιστη  απόκριση. Σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε  να περιορίζει την κόπωση λόγω πολύωρης χρήσης, αποτελεί σίγουρα ένα τεχνολογικό must. Και το καλύτερο: μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, μαζί με το Matepad 11 θα δίνεται δώρο το keyboard!

Matebook 14S: «όταν η αισθητική συναντά τις επιδόσεις», θα μπορούσε να είναι ένας επιγραμματικός τίτλος για τα Matebook 14S (τώρα και με επεξεργαστή i7 για ακόμη πιο αναβαθμισμένη εμπειρία). Ραφιναρισμένος σχεδιασμός, εντυπωσιακές δυνατότητες διασύνδεσης με άλλες συσκευές (το ιδανικό ταίρι για το  HUAWEI smartphone, Nova 9), μπαταρία μεγάλης αντοχής, εύκολο στις μετακινήσεις (ζυγίζει μόλις 175 γραμμάρια), οθόνη αφής FullView 2,5Κ με αναλογία διαστάσεων 3: 2-ιδανική για επαγγελματική χρήση και πολλά ακόμα καταπληκτικά χαρακτηριστικά. Και αν δε θέλετε να το αποκτήσετε στο διαχρονικό μαύρο χρώμα του, υπάρχει για εσάς και η επιλογή του Starry Blue.

Nova 9: για εσάς που αναζητάτε ένα smartphone ικανό να συνδυάζει κομψότητα, ανθεκτική μπαταρία, υψηλές φωτογραφικές δυνατότητες και όλες τις υπόλοιπες παροχές ενός δυναμικού smartphone, το Nova 9 θα σας ενθουσιάσει. Η τετραπλή κάμερα και οι νυχτερινές του λειτουργίες, όπως Extreme Night Shoot και Night Portrait, έχουν ως αποτέλεσμα ποιοτικές φωτογραφίες ακόμη κι όταν το φως είναι λιγοστό. Η μπαταρία του χρειάζεται μόνο 38 λεπτά έως την πλήρη της φόρτιση και μόλις 15 λεπτά για να φτάσει στο 53%, ενώ τα 175 γραμμάρια βάρος και τα 7,7 χιλιοστά πάχος το καθιστούν απλά ακαταμάχητο.

– FreeBuds 4:μια μοναδική ηχητική εμπειρία αποτελούν αυτά τα ακουστικά της Huawei, τα πρώτα παγκοσμίως με τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM) και Active Noise Cancellation (ANC). Δηλαδή και προσαρμόζονται στο σχήμα του αυτιού σας και προσφέρουν υψηλή ποιότητα ήχου ανεξαρτήτως συνθηκών. Συναντάμε την ποιότητα μπάσου στα καλύτερά της (αύξηση έντασης κατά 15%), όπως και τη διάρκεια της μπαταρίας (αντέχουν ακόμη και 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ενώ με τη θήκη φόρτισης μπορεί να φτάσουν έως 22 ώρες). Αν προσθέσετε και το ότι είναι ελαφριά, με μοντέρνο σχεδιασμό και ότι είναι πλήρως συμβατά με όλα τα λειτουργικά συστήματα, θα σταματήσετε να  αναρωτιέστε αν είναι τα ακουστικά που πρέπει ν’ αποκτήσετε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος μπορεί να ανισταθεί στις μοναδικές ευκαιρίες της Huawei;

FreeBuds lipstick: μπορεί ο ήχος να είναι όμορφος, σαγηνευτικός, λαμπερός; Μπορεί και είναι με τα τελευταίας τεχνολογίας και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένης αισθητικής ακουστικά της Huawei. Απολύτως συμβατά τόσο με λειτουργικό Android όσο και με iOS, απολύτως άνετα στο αυτί (ο σχεδιασμός τους έχει βασιστεί σε εκτεταμένες μελέτες και προσομοιώσεις πάνω στο ανθρώπινο αυτί), απολύτως έτοιμα να προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα ήχου (δυνατότητα αυτόματης επιλογής ανά περίσταση των πιο κατάλληλων παραμέτρων οι οποίες θα μειώσουν τον αχρείαστο θόρυβο). Και με ανθεκτική στο νερό θήκη, και με μπαταρία που δε θα σας προδώσει, και με δυνατότητα διασύνδεσης με τα smartwatch της HUAWEI.

Band 6: του εμπιστεύεστε την παρακολούθηση των παλμών σας, του ύπνου σας, της υγείας σας κι εκείνο το ανταποδίδει. Έχει μια οθόνη που ισορροπεί εξαιρετικά σε στιλ και όγκο πληροφορίας (64% αναλογία οθόνης/συσκευής), μια μπαταρία που διαρκεί έως και δύο εβδομάδες, με βάρος που δεν κουράζει τον καρπό σας (μόλις 18 γραμμάρια), 96 προγράμματα επαγγελματικής προπόνησης για να διευκολύνει όσους γυμνάζονται κι ένα ευρύ φάσμα παρακολούθησης ακόμη και του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα σας. 

Watch GT3: είτε προτιμάτε το active, είτε το elite, είτε το elegant, είναι δεδομένο πως αυτό το (παν)έξυπνο ρολόι της Huawei θα σας κερδίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Προσδίδοντας ταυτόχρονα στιλ στη γυναίκα ή τον άντρα που το φοράει, ξεφεύγοντας από τις πιο αθλητικές μορφές των υπόλοιπων smartwatch, φροντίζει να σας κρατάει ενήμερους για τη φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να… ξεχάσετε να το φορτίσετε ακόμη και δύο εβδομάδες, ενώ το ανοξείδωτο ατσάλι, από το οποίο είναι φτιαγμένη η εμπρόσθια όψη του, δεν καταλαβαίνει από κρύο και ζέστη. Πάνω από 10.000 ρυθμιζόμενες προσόψεις είναι διαθέσιμες, αλλά έχετε τη δυνατότητα ν’ αλλάζετε, ανάλογα με τη διάθεση ή την περίσταση, ακόμη και λουρί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

– Watch 3 series: τα μοντέλα Watch 3 και Watch 3 pro είναι η απάντηση στην ερώτηση «ποιο smartwatch έχει αυτό το… κάτι παραπάνω;». Ποιο είναι αυτό; Για πρώτη φορά, είναι δυνατή η ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος, ενώ είναι σε θέση ακόμη και να αναγνωρίζει τυχόν πτώση, να εκπέμπει σήμα SOS ή να μας υπενθυμίζει να πλένουμε τα χέρια μας! Η σειρά Watch 3 έρχεται με ένα ενισχυμένο κρυπτογραφικό σύστημα, διασφαλίζοντας ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πλήρως ασφαλή, ενώ η σειρά Watch 3 pro έχει να επιδείξει μια μπαταρία που διαρκεί 5 ημέρες σε smart mode και 14 σε ultra-long battery life mode. Αμφότερες οι σειρές προσφέρουν πέραν των 100 τρόπων προπόνησης.

Ο εκπτωτικός χειμώνας που διανύουμε μπορεί να γίνει τεχνολογικά συναρπαστικός με αυτές τις προσφορές της HUAWEI στις οποίες δύσκολα μπορεί κανείς ν’ αντισταθεί ー και γιατί άλλωστε να το κάνει; Αλλά οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν εδώ, διότι πέραν των εκπτώσεων, η HUAWEI δωρίζει voucher της τάξης των 20 € σε όσους εγγραφούν στο newsletter της έως 30/01! Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα, Ηuaweistore.gr, και να συμπληρώσετε το email σας στο σχετικό πεδίο, βγαίνοντας έτσι διπλά κερδισμένος: και θα μαθαίνετε έγκαιρα τα νέα της αγαπημένης σας εταιρείας και θα έχετε επιπλέον χρηματικό όφελος στην επόμενη ηλεκτρονική αγορά σας! Γιατί οι αγορές στην HUAWEI είναι τόσο έξυπνες όσο και τα προϊόντα της!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links: 

Facebook:  https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

YouTube:   https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 





Πηγή