Huawei Xmas 2020: Δώρα για εκείνον, για εκείνη, για όλη την οικογένεια!  | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

6


Ψάχνετε χρήσιμα και ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους σας; Χαρίστε τους το δώρο της τεχνολογίας, επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες προϊόντα από  τον «κατάλογο» χριστουγεννιάτικων προσφορών της Huawei!

Μέσω του  δικτύου επίσημων συνεργατών της κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας, από 14 Δεκεμβρίου 2020 έως και 10 Ιανουαρίου 2021, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε smartphones, laptops, tablets και wearables, σε πραγματικά Χριστουγεννιάτικες  τιμές! Φέτος τα Χριστούγεννα, χαρίστε στους αγαπημένους σας μοναδικά τεχνολογικά δώρα και δώστε λάμψη στην καθημερινότητά τους! 

Δώρα για εκείνον

Τα ανδρικά δώρα είναι πάντα μία πρόκληση, αφού οι περισσότεροι άνδρες ισχυρίζονται πως «δεν χρειάζονται τίποτα!». Ό,τι κι αν λένε, ένα είναι βέβαιο όμως, οι άνδρες λατρεύουν τα gadgets και ειδικά όταν τα λαμβάνουν ως δώρα, κάνουν σαν μικρά παιδιά που μόλις απέκτησαν ένα καινούργιο παιχνίδι! Αν επομένως ψάχνετε δώρο για τον σύντροφό σας, το αγόρι σας, τον πατέρα σας, τον αδελφό σας ή τον κολλητό σας, σκεφτείτε τα χόμπι τους, τις καθημερινές τους συνήθειες και τι τους γεμίζει πάθος και ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω απίθανα Huawei προϊόντα, που από 14 Δεκεμβρίου έως και 10 Ιανουαρίου βρίσκονται σε special xmas προσφορά:

  • Matebook X Pro: για τον επαγγελματία που συμβιβάζεται μόνο με το καλύτερο. Με οθόνη Ultra FullView και πανίσχυρο επεξεργαστή, το κομψό αυτό laptop θα τον βοηθήσει να είναι έξτρα αποδοτικός στη δουλειά του, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, ενώ η λειτουργία Eye Comfort θα κάνει τις ώρες μπροστά στο laptop να περνούν άνετα και ξεκούραστα!
  • Matebook D14 και Matebook 13: για τον άνδρα που εκτιμά τα τεχνολογικά εργαλεία που διευκολύνουν με πρακτικό τρόπο την καθημερινότητά του, ιδανικά για καθημερινή χρήση, τα δύο αυτά μοντέλα της σειράς MateBook D της Huawei προσφέρουν μέγιστη φορητότητα, εξαιρετικό design, επιδόσεις διαρκείας, εντυπωσιακές οθόνες με σχεδόν ανύπαρκτα bezel και, μέσω της λειτουργίας HUAWEI Share OneHop, δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop για να δουλεύει σε ένα περιβάλλον! 
  • MatePad Pro: για τον gamer, τον λάτρη του σινεμά και της τηλεόρασης, τον «καλλιτέχνη», το εξαιρετικό αυτό υβριδικό αυτό tablet/laptop, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα, είναι η απόλυτη συσκευή για διάβασμα, gaming, ταινίες, και διαθέτει όλα τα φόντα για να λειτουργεί ως επαγγελματικό εργαλείο αλλά και ως home theater! 
  • Watch GT2 Pro: για τον άνδρα που φροντίζει τη φυσική του κατάσταση, που αθλείται συχνά, που βάζει συνεχώς στόχους βελτίωσης της απόδοσής του και θέλει να έχει πλήρη εικόνα της σωματικής του ευεξίας και υγείας. Το Huawei Watch GT2 Pro είναι ένας ιδανικός σύντροφος προπόνησης καθώς προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση και είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2).
Δώρα για εκείνη από την Huawei
Δώρα για εκείνη από την Huawei

Δώρα για εκείνη

Αναζητάτε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε στυλ και λειτουργικότητα; Ψάχνετε δώρα που θα της χαρίσουν ώρες ξεγνοιασιάς και θετική ενέργεια; Τι θα λέγατε, φέτος στις γιορτές, να προσφέρετε στη σύντροφό σας, το κορίτσι σας, την μαμά σας, την αδερφή σας, ή την κολλητή σας ένα Huawei gadget που συνδυάζει στυλιστική αισθητική και τεχνολογική υπεροχή; Ειδικά για εκείνη, από 14 Δεκεμβρίου έως και 10 Ιανουαρίου θα βρίσκονται σε special xmas προσφορά:

Watch Fit: για τη σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τη γυμναστική, φροντίζει το σώμα της και εκτιμά την κομψότητα και το μοντέρνο design, το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη, είναι ένα ξεχωριστό αξεσουάρ που δεν θα βγάζει ποτέ από τον καρπό της! Με 96 προγράμματα προπόνησης και εντυπωσιακά animations, είναι προγραμματισμένο να καταγραφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2) ενώ διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου. 

GT2 Female Gold & GT2 Female White: για τη γυναίκα που αγαπά τα σπορ και λατρεύει το κλασικό, αυτά τα δύο απαράμιλλης αισθητικής smartwatches -γυναικείες εκδοχές του πολυσυζητημένου Huawei Watch GT2- διαθέτουν έξυπνα features και δεκάδες προγράμματα προπόνησης, ενώ ταυτόχρονα  χαρίζουν μοναδικό στυλ και «αέρα» σε κάθε γυναίκα, χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους.  

P40 Lite & P40 Lite E: για τη γυναίκα που λατρεύει τη φωτογραφία, την επικοινωνία και τα social media, η προσιτή smartphone πολυτέλεια της Huawei από την κορυφαία σειρά P40 θα απογειώσει τις φωτογραφικές της λήψεις και θα κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική!

Δώρα για τα παιδιά

Αν κάποιοι περιμένουν τα Χριστούγεννα με περισσότερη ανυπομονησία από εμάς, αυτοί είναι βέβαια οι μικροί μας φίλοι, που μετρούν τις ημέρες με αγωνία μέχρι να κρατήσουν στα χέρια τους ένα κουτί με πολύχρωμο περιτύλιγμα, με την ελπίδα ότι θα κρύβει μέσα του κάτι που ονειρεύονταν καιρό! Χαρίστε στα παιδιά το δώρο της τεχνολογίας, επιλέγοντας ανάμεσα στα παρακάτω εκπληκτικά Huawei προϊόντα, που από 14 Δεκεμβρίου έως και 10 Ιανουαρίου θα βρίσκονται σε special xmas προσφορά:

MatePad: με μεγάλη οθόνη, ισχυρό επεξεργαστή και πληθώρα έξυπνων λειτουργιών, το MatePad είναι μια άκρως ευέλικτη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής, σχολικό εργαλείο ή μίνι τηλεόραση! Ζυγίζει μόλις 490γρ. και λειτουργεί «έξυπνα» έτσι ώστε, αναλόγως την ανάγκη και την περίσταση, να εξοικονομεί ενέργεια και διάρκεια μπαταρίας. 

MatePad T10s: άλλο ένα premium tablet από τη Huawei, ιδανικό για αναπαραγωγή multimedia, με σύστημα ήχου Herman Cardon, και ειδικά προσχεδιασμένο για παιδιά, με ενσωματωμένες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου (Kids Corner) και έξι επίπεδα φίλτρων για μέγιστη προστασία ματιών.   

MatePad T5 και MatePad T3: με τη σφραγίδα ποιότητας της Huawei, ακόμα δύο μοντέλα που ανεβάζουν τον πήχη στην κατηγορία των tablets και εγγυώνται ασφαλή χρήση από όλη την οικογένεια -οι μικροί σας φίλοι θα τα λατρέψουν!

Y6P & Y5P: εξαιρετική πρόταση για τα μεγαλύτερα παιδιά, αυτά τα budget smartphones της Huawei καλύπτουν κάθε ανάγκη, ανταποκρίνονται γρήγορα στο multi-tasking και είναι ιδανικές συσκευές για αναπαραγωγή multimedia, πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και gaming!  

Δώρα για όλους τους μεγάλους

Και οι χριστουγεννιάτικες προσφορές δεν σταματούν εδώ! Από 14 Δεκεμβρίου έως και 10 Ιανουαρίου, περισσότερες εκπληκτικές συσκευές της Huawei που έγιναν bestsellers και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους καταναλωτές, θα διατίθενται σε προνομιακή τιμή! Μη χάσετε την προσφορά! Χαρίστε στους αγαπημένους σας δώρα που θα κάνουν την καθημερινότητά τους συναρπαστική! 

P40 Pro: ναυαρχίδα της σειράς P40 και “best photo smartphone 2020”, η συσκευή αυτή δε χρειάζεται συστάσεις -ασυναγώνιστο design, προηγμένη τεχνολογία, άλλο επίπεδο!

P30 Pro, Nova 5T, P Smart 2021, P Smart S: καλύπτοντας όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα, η γκάμα smartphones της Huawei, θα ικανοποιήσει χρήστες όλων των ηλικιών. Επιλέξτε τη συσκευή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους και αναβαθμίστε την καθημερινότητα των αγαπημένων σας προσώπων!    

Watch GT2 & Watch GT2e: από την κορυφαία σειρά wearables της Huawei, αυτά τα δύο μοντέλα δεν αποτελούν ιδανικό δώρο μόνο για τους λάτρεις της γυμναστικής, καθώς πρόκειται για gadgets που παρακολουθούν συνολικά την υγεία και τη φυσική κατάσταση, καταγράφοντας βασικές λειτουργίες του σώματος όπως οι καρδιακοί παλμοί και ο ύπνος. 

χριστουγεννιάτικα δώρα Huawei

Huawei Xmas 2020: οι προσφορές ανά κατηγορία

Αναλυτικά, οι χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei, ανά κατηγορία. Αναζητήστε τις από 14 Δεκεμβρίου 2020 έως και 10 Ιανουαρίου 2021 μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

  • Smartphones: Σε προσφορά διατίθενται από 14 Δεκεμβρίου έως και 10 Ιανουαρίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα P40Pro, P40, P40 lite, P Smart S, P40 lite e, Y6P, Y5P, P30 Pro 128, Nova 5T, P30 lite και Y7 2019.
  • Wearables: Σε προσφορά διατίθενται από 14 Δεκεμβρίου έως και 10 Ιανουαρίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα smartwatches Watch GT 2 Pro με δώρο τα FreeBuds 3i, Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, Watch GT 2e, Watch Fit, Watch GT και τα ασύρματα noise-canceling ακουστικά FreeBuds 3. Μην ξεχνάτε πως όλα τα gadgets της Huawei είναι πλήρως συμβατά με Android και iOS συσκευές, προκειμένου να εξασφαλίζεται μέγιστη συνδεσιμότητα για τη διευκόλυνση των χρηστών.  
  • Laptops: Σε προσφορά διατίθενται από 14 Δεκεμβρίου έως και 10 Ιανουαρίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα MateBook X Pro, MateBook 13, MatePad Pro, MateBook D 14″ και MateBook D 15″.
  • Tablets: Σε προσφορά διατίθενται από 14 Δεκεμβρίου έως και 10 Ιανουαρίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei τα MatePad 4+64 LTE, MatePad 4+64 WIFI, T5 3+32 WIFI, T10s 2+32 WIFI, T5 2+16 WIFI και T3 2+16 LTE.





Πηγή