Hundred Heroes, ο διάδοχος του Suikoden έρχεται το 2023

14


Ο πνευματικός διάδοχος του Suikoden τα πήγε εξαιρετικά καλά στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter, αλλά θα αργήσει να φτάσει στους υπολογιστές και τις παιχνιδοκονσόλες μας, καθώς το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes θα είναι έτοιμο (αν όλα πάνε καλά) το 2023. Παρόλα αυτά, η δημιουργός Rabbit & Bear αποκάλυψε ένα νέο trailer και ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες στην E3 2021.

Από πλευράς αισθητικής, το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes μοιάζει με Dragon Quest, δηλαδή έχουμε τρισδιάστατο σκηνικό με διδιάστατους χαρακτήρες. Στο gameplay παίρνουμε μια εικόνα από τη Nowa, η οποία κυκλοφορεί σε ένα λιμνοχώρι, τρέχει σε μια σπηλιά με έναν πυρσό στο χέρι φωτίζοντας το περιβάλλον και ορισμένους ακόμη χαρακτήρες. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ότι στις μάχες θα παίζει ρόλο το “βάθος” στο περιβάλλον και η κάμερα θα παίζει με το zoom για να δίνει έμφαση στις ενέργειες των ηρώων.

Εκτός από το Hundred Heroes, η εταιρεία μίλησε και για το Eiyuden Chronicle: Rising, το οποίο πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, αλλά δεν έδειξε κάποιο trailer στην παρούσα φάση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή