Categories: Microsoft

Hundred Heroes, ο διάδοχος του Suikoden έρχεται το 2023


Ο πνευματικός διάδοχος του Suikoden τα πήγε εξαιρετικά καλά στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter, αλλά θα αργήσει να φτάσει στους υπολογιστές και τις παιχνιδοκονσόλες μας, καθώς το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes θα είναι έτοιμο (αν όλα πάνε καλά) το 2023. Παρόλα αυτά, η δημιουργός Rabbit & Bear αποκάλυψε ένα νέο trailer και ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες στην E3 2021.

Από πλευράς αισθητικής, το Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes μοιάζει με Dragon Quest, δηλαδή έχουμε τρισδιάστατο σκηνικό με διδιάστατους χαρακτήρες. Στο gameplay παίρνουμε μια εικόνα από τη Nowa, η οποία κυκλοφορεί σε ένα λιμνοχώρι, τρέχει σε μια σπηλιά με έναν πυρσό στο χέρι φωτίζοντας το περιβάλλον και ορισμένους ακόμη χαρακτήρες. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ότι στις μάχες θα παίζει ρόλο το “βάθος” στο περιβάλλον και η κάμερα θα παίζει με το zoom για να δίνει έμφαση στις ενέργειες των ηρώων.

Εκτός από το Hundred Heroes, η εταιρεία μίλησε και για το Eiyuden Chronicle: Rising, το οποίο πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, αλλά δεν έδειξε κάποιο trailer στην παρούσα φάση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Μια αξιόπιστη και ιδιαίτερα compact λύση για φορητό SSD

Η διαχείριση ογκωδών ψηφιακών δεδομένων έχει μετατραπεί σε μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν…

2 ώρες ago

Η κινεζική απάντηση στα κορυφαία αμερικανικά AI μοντέλα

Σύνοψη Η Alibaba ανακοίνωσε επίσημα το Qwen 3.8-Max, ένα κορυφαίο πολυτροπικό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης με…

2 ώρες ago

Πώς το νέο ρωσικό σύστημα μπλοκάρει το Starlink

Σύνοψη Η Ρωσία προχώρησε στην αποκάλυψη του Volna Kupol Garant, ενός νέου συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου…

3 ώρες ago

Η απόλυτη ισορροπία παραγωγικότητας και premium αίσθησης στο γραφείο

Όταν αποσυσκευάζει κανείς ένα μηχανικό πληκτρολόγιο στην κατηγορία κάτω των εκατό ευρώ, οι προσδοκίες είναι…

3 ώρες ago

Το νέο επταθέσιο EREV SUV με αυτονομία 1.700χλμ και ενσωματωμένη σκηνή οροφής

Σύνοψη Η Xiaomi Auto παρουσίασε επίσημα στην αγορά της Κίνας το επταθέσιο SUV SkyNomad N90…

4 ώρες ago

Πόσο μπορούμε να εμπιστευτούμε την Τεχνητή Νοημοσύνη;

Η αξιοπιστία της Τεχνητής Νοημοσύνης ξεκινά από τα δεδομένα και τους ανθρώπους πίσω από αυτή.…

6 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.