Η Foxconn ξοδεύει $2.6 δις για κατασκευή εργοστασίου αποκλειστικά για την Apple

17

B0mCydhCcAAMPA3-640x426

Σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg, η Foxconn ετοιμάζετε να ξοδέψει $2.6 δις για την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου στην Ταϊβάν αποκλειστικά για την συναρμολόγηση Apple συσκευών.

Η τοποθέτηση μηχανημάτων στο εργοστάσιο αναμένετε να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα έτσι ώστε οι μαζική παραγωγική των πάνελ να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2015. Το εργοστάσιο θα χρειαστεί ανθρώπινο δυναμικό 2.300 ανθρώπων επιπλέον.

Η Foxconn αυτή την στιγμή έχει εργοστάσια στην Κίνα που δουλεύουν για την συναρμολόγηση iPhones και iPads αλλά το παραπάνω θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση της εταιρείας στην δημιουργία ενός εργοστασίου αποκλειστικά για εξαρτήματα που μπαίνουν στο εσωτερικό των Apple συσκευών,

Αν και η Foxconn είχε δείξει στο παρελθόν μια στάση ανεξαρτησίας απέναντι από την Apple, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το συμβόλαιο μαζί της είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα του κατασκευαστή.

Η Foxconn αντιμετώπισε προβλήματα με την τεράστια ζήτηση των iPhone 6 παρά το γεγονός πως προσέλαβε 20.000 νέους υπαλλήλους. Η σημερινή κίνηση αν επιβεβαιωθεί δείχνει πως ο κατασκευαστής θέλει να ενισχύσει εκ νέου τις σχέσεις του με την Apple για το μέλλον ειδικά μιας και η δεύτερη δεν δίστασε να δώσει παραγγελίες και στον ανταγωνιστή του κατασκευαστή, Pegatron.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

The post Η Foxconn ξοδεύει $2.6 δις για κατασκευή εργοστασίου αποκλειστικά για την Apple appeared first on AppleWorldHellas Blog.

Πηγή: http://blog.appleworldhellas.com/category/apple/feed/