Instagram: Ξεκίνησε τις δοκιμές για τα συνεργατικά carousel φωτογραφιών και videos

13


Ξεκίνησαν οι δοκιμές μιας νέας λειτουργίας για την πλατφόρμα του Instagram, η οποία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν συνεργατικά posts με carousel φωτογραφιών/videos. Αυτό σημαίνει πως θα μπορείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες και videos σε ένα κοινό carousel παρέα με τους φιλους σας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, προτού δημοσιεύσετε το carousel θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε την δυνατότητα συμμετοχής των followers σε αυτό, αλλά τονίζει πως κάθε προσθήκη θα περνά πρώτα από τον έλεγχο σας για να δώσετε την τελική έγκριση. Μόλις ενεργοποιήσετε την επιλογή, οι followers θα βλέπουν το κουμπί “Add to post” στην κάτω αριστερή γωνία του carousel. Πατώντας σε αυτό θα εμφανίζεται το μενού για το upload φωτογραφιών και videos.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιες συνεργατικές λειτουργίες να ενσωματώνονται στο Instagram. Εδώ και αρκετό καιρό προσφέρεται η δυνατότητα ανάρτησης φωτογραφιών και videos σε συνεργασία με άλλους χρήστες, οι οποίες εμφανίζονται στα προφίλ όλων με σαφή διευκρίνιση για τους συμμετέχοντες. Είναι σαφής, όμως, η πρόθεση της Meta να προάγει τις συνεργασίες τόσο για να καταστήσει πιο εύκολο το ποστάρισμα νέου περιεχομένου, όσο και για να αυξήσει την συμμετοχή των χρηστών.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!





Πηγή