iOS 13: Ολα όσα αλλάζουν σε mail, sms και ενοχλητικές κλήσεις στα iPhones | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

16


Το νέο λογισμικό των iPhones, iOS 13 έρχεται το Φθινόπωρο και ήδη οι εικασίες για όλα όσα καινούργια θα φέρει, δίνουν και παίρνουν.

Το νέο IOS 13 αναμένεται μαζί με τα νέα κινητά της Apple που θα παρουσιαστούν, όπως κάθε χρόνο, το Σεπτέμβριο. Το νέο αναβαθμισμένο λογισμικό των Apple συσκευών το iOS 13 αναμένεται να κάνει ευκολότερη την εμπειρία χρήσης των συσκευών της μεγάλης αμερικανικής εταιρείας.

Ηδη έχουν γίνει γνωστές κάποιες πληροφορίες για τις αλλαγές που θα φέρει το iOS 13 όπως μια σημαντική αλλαγή που λέγεται ότι θα έχει το Facetime, αλλά και η δυνατότητα στον χρήση να «σκοτεινιάζει» τη οθόνη του iPhone, κινητού του.

Ολα όσα αλλάζουν στα iPhones από Σεπτέμβριο με το iOS 13

Οι αλλαγές, όμως, που θα φέρει το iOS 13 δεν περιορίζονται σε αυτά τα δύο. Θα είναι πολύ περισσότερες και μεγαλύτερες. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες έρχεται μια μεγάλη αλλαγή στο mail, μια αναβαθμισμένη δυνατότητα στα SMS, μια σημαντική επιλογή για τις ενοχλητικές κλήσεις και στην επιλογή του δικτύου Wi-Fi. Διαβάστε τι ακριβώς θα αλλάξει με το iOS 13 στο economistas.gr.





Πηγή