iOS 15.5, iPadOS 15.5, watchOS 8.6 και macOS Monterey 12.4 διαθέσιμα από σήμερα

16


Η Apple κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα τα iOS 15.5 και iPadOS 15.5, δηλαδή την πέμπτη μεγάλη ενημέρωση των αντίστοιχων λειτουργικών συστημάτων της που πιθανότατα θα είναι και η τελευταία πριν τα αποκαλυπτήρια του iOS 16 στο συνέδριο WWDC 2022 στις 6 Ιουνίου 2022.

Συγκριτικά με τα προηγούμενα updates, τα iOS 15.5 και iPadOS 15.5 είναι αρκετά μικρότερα σε μέγεθος και φέρνουν αλλαγές που αφορούν την Apple Cash card στην εφαρμογή Wallet, τον περιορισμό των επεισοδίων που μπορείς να αποθηκεύσεις αυτόματα στην εφαρμογή Apple Podcasts και τις καθιερωμένες διορθώσεις μικροπροβλημάτων και κενών ασφαλείας στα iPhone και iPad.

Επίσης, η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση macOS Monterey 12.4 για τα συμβατά Mac, αλλά και το macOS Big Sur 11.6.6 για τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας. Η μοναδική σοβαρή αλλαγή αφορά την λειτουργία Universal Control που βγαίνει από το στάδιο beta για να χρησιμοποιείς το ίδιο mouse και πληκτρολόγιο ταυτόχρονα σε πολλαπλά Mac και iPad, ενώ βελτιώνει την ποιότητα της webcam στην Studio Display.

Τέλος, διαθέσιμο από σήμερα γίνεται και το watchOS 8.6 που φέρνει μικροδιορθώσεις προβλημάτων και επεκτείνει τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος στο Μεξικό.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή