iOS 16.5 και watchOS 9.5 θα είναι διαθέσιμα από την επόμενη εβδομάδα

26


Η Apple ανακοίνωσε επίσημα ότι θα λανσάρει τις εκδόσεις iOS 16.5 και watchOS 9.5 την επόμενη εβδομάδα μαζί με το νέο Pride Edition Band για τα Apple Watch, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο εορταστικό Pride Celebration watch face και το αντίστοιχο wallpaper για iPhone.

Οι δύο νέες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων της δοκιμάζονται από τους beta testers από τα τέλη Μαρτίου και θα φέρουν ορισμένες μικρές αλλαγές στα συμβατά iPhone και Apple Watch. Οι χρήστες iPhone θα βρουν μια νέα ξεχωριστή καρτέλα Sports στην εφαρμογή Apple News που θα περιλαμβάνει νέα, σκορ, προγραμματισμένους αγώνες κλπ. για τις αγαπημένες τους ομάδες. Μέχρι πρότινος, η συγκεκριμένη κατηγορία ήταν «κρυμμένη» στην καρτέλα Today.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους Apple Watch, το watchOS 9.5 φέρνει το νέο watch face για το Pride Celebration που συνδυάζεται άψογα με το νέο λουράκι Pride Edition Sport. Η Apple αναφέρει πως το λουράκι συμβολίζει την πίστη της στην διαφορετικότητα και την υποστήριξη της σε διάφορους οργανισμούς που μάχονται για τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας.

Τα σημαντικότερα από την Apple τα περιμένουμε στο συνέδριο WWDC 2023 (5-9 Ιουνίου 2023) όπου θα γίνουν, μεταξύ άλλων, και τα αποκαλυπτήρια του iOS 17.

[Apple]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή