iPhone: Η άγνωστη εφαρμογή που προειδοποιεί για την κακοκαιρία -Μάθε πότε θα χτυπήσει και πότε θα σταματήσει

7


Mια όχι και τόσο γνωστή εφαρμογή για όσους χρησιμοποιούν iPhone, μπορεί να προειδοποιεί πότε αναμένεται να χτυπήσει η κακοκαιρία μέχρι και πότε θα σταματήσει.

Όσοι χρησιμοποιούν αυτήν την λειτουργία μπορούν να ρυθμίσουν ειδοποιήσεις όταν το χιόνι ή η βροχή πρόκειται να σταματήσει, ώστε να γνωρίζουν πότε να προγραμματίσουν τις εξορμήσεις τους χωρίς να βραχούν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η λειτουργία θα φανεί πιθανώς χρήσιμη οπουδήποτε αναμένονται καταιγίδες, χιονοπτώσεις, εν όψει και της ψυχρής εισβολής στην χώρα μας.

Με το λογισμικό iOS 15 και 16 η εφαρμογή του iPhone

Για να ρυθμίσει την συγκεκριμένη λειτουργία για τον καιρό o χρήστης του iPhone πρέπει πρώτα να έχει εγκαταστήσει είτε το iOS 15 είτε το iOS 16 στο κινητό του τηλέφωνο.

Για την εφαρμογή θα πρέπει επίσης να δίνεται η άδεια για να χρησιμοποιηθεί η τοποθεσία του χρήστη ανά πάσα στιγμή, επιλέγοντας την «ακριβή τοποθεσία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, ο χρήστης θα πρέπει να μεταβεί στις «Ρυθμίσεις» και να επιτρέψει στην εφαρμογή καιρού να στέλνει ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των «Κρίσιμων ειδοποιήσεων» και των «Ειδοποιήσεων ευαίσθητου χρόνου».

Στη συνέχεια, στην εφαρμογή καιρού, ο χρήστης κάνει κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις σειρές κάτω δεξιά και, στη συνέχεια, στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες πάνω δεξιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πατάει στο «Next-Hour» (Βροχόπτωση της επόμενης ώρας) και, στη συνέχεια, πατάει done (τέλος). Από εκεί και έπειτα θα λαμβάνει τις σχετικές ειδοποιήσεις για τον καιρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή