Η υπηρεσία MailOnBoard της Otesat-Maritel διαθέσιμη και σε mobile application

73
Η υπηρεσία MailOnBoard της Otesat-Maritel διαθέσιμη και σε mobile application

E-mail application για πληρώματα πλοίων μέσω δορυφορικής σύνδεσης

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «MailOnBoard» της Otesat-Maritel είναι πλέον διαθέσιμη για έξυπνες συσκευές με λογισμικό Android 2.2 και άνω, μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής για χρήση από πληρώματα πλοίων μέσω δορυφορικής σύνδεσης.

Το application «MailOnBoard» επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, από την κινητή συσκευή του, κάνοντας την ανταλλαγή δεδομένων πιο εύκολη από ποτέ. Η υπηρεσία είναι ιδανική για τα πληρώματα/χρήστες, ακόμα κι όταν μετακινούνται από πλοίο σε πλοίο, ενώ υποστηρίζει τους πιο διαδεδομένους mail clients SMTP/POP3 (για gmail, yahoo κ.λπ.) και επιτρέπει τη σύνδεση ακόμα και στην ξηρά όταν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο.

H νέα εφαρμογή υποστηρίζεται από smartphones και tablets, είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store στην κατηγορία «Communication» και για τη χρήση της χρειάζεται εγγραφή στην υπηρεσία «MailOnBoard», καθώς απαιτείται όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης.

Με την ανάπτυξη της εφαρμογής για έξυπνες συσκευές «MailOnBoard», η Otesat-Maritel ανταποκρίνεται στις πολλαπλές ανάγκες επικοινωνίας των πληρωμάτων της ποντοπόρου ναυτιλίας με τους δικούς τους ανθρώπους και παραμένει σταθερή στη στρατηγική της να παρέχει, σε παγκόσμιο επίπεδο, ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις δορυφορικών επικοινωνιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πηγή: newsbeast.gr