Η iTunes 12.1 αναβάθμιση φέρνει ένα πολύ εύχρηστο widget

38
Η iTunes 12.1 αναβάθμιση φέρνει ένα πολύ εύχρηστο widget

H Apple χθες προχώρησε στην αναβάθμιση του iTunes 12, την πρώτη σημαντική από την στιγμή που η εφαρμογή ανασχεδιάστηκε με την έλευση του OS X Yosemite πίσω τον Οκτώβριο. Η αναβάθμιση έχει τον τίτλο iTunes 12.1 και στα πρόσθετα που προσφέρει συναντάμε και ένα πολύ εύχρηστο widget ελέγχου για το κέντρο γνωστοποιήσεων.

Το widget αυτό περιλαμβάνει κουμπιά για εμπρός πίσω και παύση παρόμοια με αυτά που συναντάμε στην Lock Screen του iOS. Επίσης δίνει πληροφορίες για το τραγούδι που παίζει εκείνη την στιγμή στον Mac σας ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε το iTunes Radio σας επιτρέπει να ορίσετε αγαπημένα τραγούδια αλλά και να αγοράσετε αυτό που αναπαράγεται.

iTunes-Notification-Center-widget-500x336

Η 12.1 αναβάθμιση είναι τόσο για Windows όσο και για Mac και η Apple αναφέρει πως πέρα από αυτό το νέο widget υπάρχουν βελτιώσεις στην απόδοση της εφαρμογής κατά τον συγχρονισμό του iPhone, iPad, ή iPod touch. Την αναβάθμιση μπορείτε να την βρείτε είτε από το Updates tab στο Mac App Store η μέσα από το ίδιο το iTunes πηγαίνοντας στο Menu Bar > iTunes >Check for Updates.

 

 

 

Πηγή: appleworldhellas.com