Οι καλύτερες εφαρμογές της χρονιάς για iPad

98
Οι καλύτερες εφαρμογές της χρονιάς για iPad

Επιλογή με την «υπογραφή» της Apple

Στο τέλος κάθε χρόνου η Apple ανακοινώνει μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά για τις διάφορες συσκευές της.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για iPad της χρονιάς που μας πέρασε, με την «υπογραφή» της Apple και διαλέξτε αυτή (ή αυτές) που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας

1. Pixelmator

Το Pixelmator είναι μια πολύ καλή εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών και σχεδίαση, η οποία ανακηρύχθηκε ως «η καλύτερη εφαρμογή για iPad της χρονιάς».

Τιμή: 9,99 δολάρια

2. Hanx Writer

Του Tom Hanks του αρέσουν τόσο πολύ οι γραφομηχανές, που αποφάσισε να φτιάξει μια εφαρμογή για να έχει και την εικονική εκδοχή τους.

Τιμή: Δωρεάν

3. StorehouseΜε το Storehouse θα είναι πιο εύκολο να βγάζετε φωτογραφίες και να τις επεξεργαστείτε έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια ζωντανή, οπτική αφήγηση.

Τιμή: Δωρεάν

4. VSCO Cam

Το VSCO Cam είναι μια όμορφα σχεδιασμένη εφαρμογή, με εντυπωσιακές προεπιλογές, χειροκίνητη εστίαση, ρυθμιζόμενη ταχύτητα κλείστρου, ισορροπία λευκού και αντιστάθμιση έκθεσης, για να βγάζετε φωτογραφίες… σαν επαγγελματίες.

Τιμή: Δωρεάν

5. Makr

Για επαγγελματικό σχεδιασμό και εκτύπωση η εφαρμογή Makr είναι αυτό που ψάχνατε.

Τιμή: Δωρεάν

6. 1Password

Για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια κωδικούς και login details από email, πιστωτικές κάρτες και αγαπημένες ιστοσελίδες.

Τιμή: Δωρεάν

7. Replay Video Editor

Για καλύτερη και γρήγορη επεξεργασία των βίντεο σας, με μια επιλογή από 21 διαφορετικά στιλ, το Replay Video Editor θα σας καταπλήξει.

Τιμή: Δωρεάν

8. Adobe Voice

Δώστε μια νέα «πνοή» σε κείμενα, φωτογραφίες και εικόνες προσθέτοντας ήχο με τη δική σας φωνή με τη βοήθεια του Adobe Voice.

Τιμή: Δωρεάν