Knight’s Tale, έρχεται το 2024 και στα PS5, Xbox Series X/S

5


Η NeocoreGames ανακοινώνει ότι το βραβευμένο tactical RPG game King Arthur: Knight’s Tale, έρχεται στις κονσόλες το 2024. Οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να βυθιστούν στο μυστικιστικό βασίλειο του Avalon από τις 22 Φεβρουαρίου 2024, όταν το παιχνίδι θα λανσαριστεί ψηφιακά για το PlayStation 5 και το Xbox Series X|S.

Ένα μοναδικό υβρίδιο μεταξύ των turn-based παιχνιδιών τακτικής και των παραδοσιακών RPGs, το King Arthur: Knight’s Tale είναι μια σύγχρονη μεταφορά της κλασικής μυθολογίας του Βασιλιά Αρθούρου, φιλτραρισμένη μέσα από τα σκοτεινά μοτίβα της φαντασίας, ενώ παράλληλα μας παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα εκδοχή των παραδοσιακών ιπποτικών ιστοριών.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά σε PC, μετά από μια επιτυχημένη καμπάνια Kickstarter το 2020, η οποία δημιούργησε μια φανατική και παθιασμένη βάση οπαδών. Από την αρχική κυκλοφορία του για PC, το παιχνίδι έχει επαινεθεί από τους κριτικούς, και χαρακτηρίζεται ως “κορυφαίο tactical RPG” και “το απόλυτο game για τον Βασιλιά Αρθούρο“.

Χαρακτηριστικά της έκδοσης για κονσόλες

  • Επιλογή γραφικών: Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας Λειτουργίας ποιότητας που προσφέρει οπτική απεικόνιση 4K ή μιας Λειτουργίας επιδόσεων που δίνει προτεραιότητα στο framerate.
  • Τοπικό PvP: Προκαλέστε τους φίλους σας στα πεδία μάχης του Avalon στο τοπικό multiplayer.
  • Απτική ανάδραση: Οι παίκτες του PS5 μπορούν να έρθουν πιο κοντά στο πεδίο της μάχης από ποτέ, χάρη στην υποστήριξη απτικής ανάδρασης για το χειριστήριο DualSense.
  • Παρακολούθηση επιτευγμάτων Xbox και τροπαίων PlayStation.

Η υποστήριξη αυτής της έκδοσης για κονσόλες θα συνεχιστεί και μετά το λανσάρισμα με εποχιακό περιεχόμενο, προαιρετικές μάχες και περισσότερες λειτουργίες που θα προστεθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Υπόθεση

Είσαι ο Sir Mordred, η νέμεση του βασιλιά Αρθούρου, ο πρώην μαύρος ιππότης των σκοτεινών ιστοριών. Σκότωσες τον βασιλιά Αρθούρο, αλλά με την τελευταία του πνοή, σε χτύπησε. Πεθάνατε και οι δύο – και όμως, ζείτε και οι δύο.

Η Κυρία της Λίμνης, η κυβερνήτρια του μυστηριώδους νησιού Άβαλον, σας έφερε πίσω για να δώσει τέλος σε έναν αληθινό εφιάλτη. Επιθυμεί να αναλάβεις μια ιπποτική αποστολή. Θέλει να τελειώσεις αυτό που άρχισες. Να σκοτώσεις τον βασιλιά Αρθούρο – ή σε ό,τι άλλο έχει μετατραπεί αφότου τον πήγε με το ετοιμοθάνατο σκάφος του στο Άβαλον.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή